Poistunut demittäjä5.8.2018 8:32
1/4
Uusi koulu ja kaverit

Noin yli viikon päästä alkaa koulu ja meen uuteen kouluun. Luokka jossa olen on alle 10 oppilaan kokoinen pienryhmä. En ole ennen joutunut vaihtamaan koulua tai luokkaa, sillä olin edellisessä koulussa 1-8 luokkaan asti samalla luokalla.

Oon ollu pienestä asti aika yksinäinen mutta lähes aina on ollu edes yksi kaveri jonka kaa olla koulussa. Mulla on ollu elämäni aikana paljon kaverisuhteita mutta lähes kaikki niistä on nyt jo mennyttä. Tällä hetkellä kaveripiirini koostuu vaa muutamasta ihmisestä. En ole muutenkaa kovinkaa sosiaalinen joten en ole hyvä pitämään kaverisuhteita yllä.

En ole rohkee mutta en täysin ujokaan. Mulla ei oo itseluottamusta yhtään enkä voi luottaa muihin ihmisiin. Yksi edellisistä kaverisuhteista aiheutti minulle tämän etten voi luottaa muihin, ja vaikka luottaisin niin en voi luottaa täysin.

Joten nyt kun vastassa on uusi koulu ja uudet ihmiset minuu pelottaa että en saa kavereita. En ”uskalla” mennä kysyy ketään vaikka syömään kanssani ruokalaan tai välitunnille koska pelkään että ne feikkaa. Ja feikkaamisella tarkotan sitä, että ne feikkaa sen että ne olisi mun kavereita tai jotenkin muuten valehtelee.
Ja toinen pelko on se että ne ihmiset ei pidä musta. Kuten sanoin, mulla ei oo yhtään itseluottamusta joten en uskalla vaa mennä jonkun tyypin luo ja kysyy vaikka että voidaaks mennä välitunnille tai ruokalaan. En voi luottaa itteeni niin paljoo että voisin olla edes vähän varma siitä että ne ees jotenkin pitäis musta.

Miten saada kavereita? Miten luottaa itseensä? Miten luottaa muihin?

Toivon että saisin edes jonkinlaista pientä apua. Olisi se sitte vaikka kokemusten perusteella tai ihan muuten vaa. Jos teillä on pientäkään neuvoa, vinkkiä tai edes jotakin sanottavaa nii kertokaa ihmeessä. Pienikin apu on tarpeen.