Pippurimauste5528.5.2018 15:12
1/5
Töihin ulkomaille ja tyttöystävä jää suomeen :( (pulma ratkottavana)

Moi kaikille!

Sain päähänpistoksen lähteä töihin norjaan puoleksi vuodeksi - vuodeksi, koska haluaisin päästä noin vuoden päästä opiskelemaan suomessa tulevaa ammattiani. Haluaisin, että talouteni olisi silloin kunnossa, jos pääsen opiskelemaan.

Tässä ei muuten pitäisi olla ongelmaa, mutta kun minua mietityttää tyttöystäväni. Olen hänen kanssa kihloissa ja rakastan häntä todella paljon.

Minusta tuntuu itsekkäältä lähteä, koska hän olisi jäämässä suomeen omien asioidensa takia. Me emme asu yhdessä ja emme voi asua noin vuoteen yhdessä, koska meillä on yksi toinen syy tähän (ei se, että olisin lähdössä norjaan), ehdimme myös nähdä toisiamme pääsääntöisesti vain viikonloppuisin.

Minusta tuntuu pahalta ja itsekkäältä lähteä, vaikka olisin valmis matkustamaan lentokoneella näkemään häntä joka viikonloppu takaisin suomeen. Tuntuu, että priorisoin rahan tässä hänen edelle, joka saa päässäni aikaiseksi ahdistavia mielikuvia :(

Kysyin hänen mielipidettä asiasta ja hän sanoi, että "mikä mä oon sua estään, senkus lähet" tunnen hänet aika hyvin ja luulen, että hänestä kaikki ei ole okei. Hän ei myöskään ole kovin avoin mielipiteistään, vaikka yritinkin sen kaivaa hänestä ulos. Luulen, että juttelu oikeassa elämässä, eikä whatsapissa auttaisi tähän asiaan, mutta mitä mieltä te olette asiasta? Onko itsekästä lähteä? Kertokaa myös omia ajatuksianne tästä koko hommasta.