B_Boss21.5.2017 9:07
1/8
Steve Harveyn ex-vaimo haluaa 60 miljoonaa

Koomikko sekä Miss Universum -kisoissa mokannut Steve Harvey on joutumassa oikeuteen. Hänen entinen vaimonsa Mary Harvey on haastanut hänet oikeuteen mm. elämänsä tuhoamisesta.

Olen itse lukenut Steve Harveyn kirjoja, mm. Think Like a Man, Act Like a Lady on mielestäni todella hyvä kirja naisille. Siinä mm. kehotetaan pidättäytymään seksistä ensimmäiset 90 päivää, jos haluaa pitemmän parisuhteen. Kirjassa on myös muita hyviä neuvoja eronneillekin. Naisen ei pitäisi jäädä odottamaan vastauksia siitä miksi suhde ei toiminut. Jos mies ei halua naista, naisen pitää olla onnellinen ja tietää, että jossain on olemassa se oikea mies juuri hänelle. Jos kirja pelastaa yhdenkään naisen samanlaiselta katkeralta kohtalolta kuin Steve Harveyn ex-vaimolla, niin kirja on onnistunut. Monet ovat tämän uutisen jälkeen vaan kommentoineet, että miten tuollainen pettäjäsika ja kolme kertaa naimisissa ollut mies edes voi neuvoa naisia parisuhdeasioissa. Kirja on kuitenkin aivan loistava kirja, vaikka Steve minkälainen olisikin.

Ei, en silti ole Steve Harveyn puolella tässä asiassa josta en tiedä mitään. Harveyn ex-vaimo väittää ainakin, että Steve ei anna heidän yhteisen lapsensa edes nähdä äitiään. Tämä on todella erikoista. Nimittäin vaikka huoltajuus olisi Stevellä mahdollisesti lapsen äidin ongelmien takia, ei sen pitäisi estää äitiä ja lasta tapaamasta toisiaan. Sellaisen käsityksen ainakin olen saanut, että Mary olisi yrittänyt kaikkensa.

Mary Harvey myös väittää, että huoltajuus olisi huijattu häneltä pois. Lisäksi hän ei saanut avioerossa 100 miljoonasta kuin 1,5 miljoonaa. Se on tietenkin väärin. Steve Harveylla ja Mary Harveylla oli sama avioerojuristi.

Tavallaan haluaisin, että Mary lopettaisi katkeruuden, mutta toisaalta myös ymmärrän katkeruuden. Mary Harvey itse ainakin on sitä mieltä, että hän auttoi Steveä pääsemään julkisuuteen ja auttoi ansaitsemaan omaisuutensa. Kuitenkin eron sattuessa hän ei saanut juuri mitään, menetti lapsensa ja kaikki ystävänsä, koska ei ollutkaan enää rikas.