Silkkisiili12.3.2018 17:13
1/3
ResQ Club

Käytättekö kyseistä sovellusta? Sovelluksen perustaja tuomittiin hiljattain ehdolliseen vankeuteen yrityssalaisuuden rikkomisesta ja väärinkäyttämisestä. Toisin sanoen oli varastanut liikeidean Bytebuffet Oy:ltä.

Ihmettelen miksi ihmiset tuomitsevat koko yrityksen sen vuoksi, että perustaja on toiminut väärin? Syytehän on kohdistettu nimenomaan perustajaan, eikä itse yritykseen. Itselläni ei ainakaan ole opiskelijana varaa kieltäytyä periaatteellisista syistä, jos sovellus tarjoaa ravintolaruokaa puoli-ilmaiseksi. Kaiken lisäksi tuomittu henkilö on ilmeisesti irtisanottu tai syrjäytetty, eli boikotoimalla yritystä kukaan ei edes aiheuta hallaa rikoksen tehneelle henkilölle.

Sovelluksen tavoite on siis vähentää ruokahävikkiä. Eikö tämä tavoite ole tärkeämpää, kuin se kuka idean ensimmäisenä keksi? Tällä hetkellä ResQ Club on kuitenkin yksi niistä harvoista toimivista sovelluksista, joilla hävikkiruokaa pystyy kuka tahansa pelastamaan.

Mitä mieltä demut on aiheesta?

(Jos joku innostui sovelluksen käytöstä kirjoituksen perusteella, niin uutena käyttäjänä saat kutsukoodilla ASU-662 -50% ensimmäisestä tilauksestasi. Hyödyn tästä myös itse hieman, se mainittakoon.)