pikkuinenmyy23.8.2017 12:44
1/1
Pizzagate, mitä mieltä?

Kyseessä siis "salaliittoteoria", jonka mukaan ainakin Yhdysvalloissa vaikuttava eliitti pyörittäisi pedofiilirinkiä. Tästä syytettynä on siis Hillary Clintonista lähtien iso kööri mm. muita poliitikoita ja Hollywood- näyttelijöitä. Salaliittoteoria on lainausmerkeissä, koska moni julkkis on alkanut avautumaan esim. Hollywoodissa tapahtuneista/ tapahtuvista hyväksikäytöistä.

Esimerkkinä Elijah Wood, joka on lapsesta asti pyörinyt noissa piireissä, on sanonut julkisesti että Hollywoodin isoin ongelma on pedofilia. Myös Ashton Kutcher on puhunut samasta ongelmasta ja niitä todisteita tulee koko ajan lisää. Väitökset on rajuja, ja koko pizzagate on julistettu valeuutiseksi, ja niille ketkä asiasta ei oo lukenu, koko tutkinta lähti Wikileaksin vuotamista sähköposteista joissa lapsiseksistä puhuttiin ruokasanoilla, esim. pizza, cheese, chicken yms.

En löytänyt kunnolista keskustelua tästä täältä demistä, ja kiinnostais jakaa ajatuksia asian tiimoilta.. Ite oon siis 100% varma että noi pedofiliasyytökset on täyttä totta, kaikista henkilöistä en mee takuuseen mutta käy järkeen että rikkaat ihmiset leikittelee keskenään sairaimmilla tavoilla, ja tekee kaikkensa peittääkseen jälkensä.