Nadu19.10.2016 6:49
1/34
"opettaja sekoaa" -opettajalla ei muka muuta keinoja kuin kiljua oppilaille

Oon lukenu juttuja et monen mielestä sillä opettajalla siitä videosta ei ollut enää keinoja hillitä niitä oppilaita, vaan se on vanhempien moka kun kasvatti "niin huonoja lapsia".

Ei mun mielestä pidä paikkaansa. Eikö rehtori haastattelussa kertonut ettei tiennyt asiasta? Opettaja ei siis hakenut apua muilta opettajilta, asiasta pitäs jutella niiden / rehtorin kanssa.

Luokasta poistamisesta kommentoitiin, ettei oppilasta saa laittaa yksin käytävään. Jep, mutta siks on erityisopettajat, koulukuraattorit, tai voi laittaa jonkun muun luokkaan istumaan taakse ja tekemään tehtäviä. Meillä oli villi luokka - toimi muutaman hulivilin kanssa.

Äiti on erityisopettaja, ja se sano et jos oikeesti ei pysty pitämää lapsia missään järjestyksessä ja on haettu apua avustajalta jne, voi olla tapaus joka menee ihan osastolle lääkärin kautta. Jos meinaa ihan oikeasti ei opettaja saa mitään kontaktia oppilaaseen, eikä saa vanhemmatkaan.

Ja isoin moka mun mielestä on se että se opettaja provosoitui ihan kaikesta, mitä ne oppilaat sano. Miten ois joku perehdytys aikusten opettamisen jälkeen, jos on siirtymässä yläastetta opettamaan? Kaikki ny tietää et ihan sama miten asiansaosaava opettaja, sille saatetaan haistatella ja jos se alkaa jokasesta kirosanasta kiljumaan ni huhhuh. Mut tämä varmaan siks et se oli kestäny yksin sitä koko luokkaa eikä osannu käyttää yläkoulun menetelmiä oppilaitten rauhottamiseks / luokan hiljentämiseks.

Mut kyl sääliks käy, en vaan ymmärrä miks se koitti sinnitellä yksin. Siinä vaiheessa ku huomaa provosoituvansa kaikesta pitäs hakea joku toinen aikunen sinne väliin.