B_Boss21.6.2017 8:24
1/20
"MV-lehti on kuin Enkeli-Elisa"

MV-lehti on paljastanut monia asioita joista valtamediat eivät joko ole halunneet kirjoittaa tai eivät ole olleet tietoisia. Ilman MV-lehteä monet asiat olisivat jääneet kansalaisilta varmasti täysin pimentoon. Esimerkkinä vaikka turvapaikanhakija, joka väitti Juha Sipilälle olevansa 17-vuotias. Valtamediaan meni täydestä, MV-lehteen ei. Lopulta MV-lehti paljasti asioiden todellisen laidan. MV-lehti myös paljasti, että sotarikoksista syytetyt kaksoset oleskelevat Suomessa. Jos oikein muistan, myös Anne Bernerin lastensairaalahuijauksesta MV-lehti saattoi uutisoida ensimmäisenä.

Kaiken huippu on kyllä vertaus Enkeli-Elisan tapaukseen: (lainaus Wikipediasta)

"Long Playn toimittajan Hanna Nikkasen mukaan ”MV-lehden kaltaiset verkkojulkaisut tahkoavat nyt mainosvoittoja ja voimistavat poliittista äärilaitaa levittämällä oman lukijakuntansa mielestä uskottavia ”esimerkkejä totuudesta””. Hän vertasi MV-lehteä Enkeli-Elisan tapaukseen: Vaikka ”koulukiusatun Elisan” elämä ja kuolema olikin mielikuvituksen tuotetta, tarinaa jakaneet pitivät sitä ”esimerkkinä totuudesta”. Jutun levittämistä oikeutettin sillä, että se kosketti lukijoita tai herätti keskustelua"

Siis LUOTETTAVANA PIDETTY VALTAMEDIA jakoi ilman mitään taustatietoja enkeli-Elisan tapausta totena. Nyt siitäkin syytetään MV-lehteä ja sen lukijoita. Itsehän sanoin aivan heti Enkeli-Elisasta kuultuani, että tuo on keksitty juttu. Mutta kukaan ei uskonut, koska "ei kyllä tämä on tosijuttu koska uutisissa sanottiin". Että joo niin luotettava on valtamedia.