Poistunut demittäjä31.7.2018 3:46
1/6
Mistä valmaopiskelijan on tarkotus saada asunto vantaalla?

Hoasille ei voi hakea (lukee sivuilla, mun opettaja sano ja joskus demissäkin joku valitti ettei saanu asuntoa), kaikkiin nuorisoasuntojuttuihin vaaditaan sitä et on töissä/töihin pyrkivä (mä taas yritän mennä opiskelemaan valman jälkee vaikka varmasti jotain kesätöitä haenkin), kaupungille vaaditaan 18v ikää (täytän päivää ennen koulun alkua 18) eikä mulla oikein ole varaa yksityisillekkään.

Kotona oikeastaan en voi asua, koska tulis päivittäin 300km koulumatkat :D tiedän olevani myöhässä mut sain tiedon vasta viime viikon lopulla et pääsen ja onneks voin asua hetken lähempänä koulua vaikken saiskaan nyt heti asuntoa (sinne en kuitenkaan voi muuttaa ja muutenkin sieltä ois liian pitkä matka mun koululle vaikka reilusti lyhyempi ku nyt.)

Mistä mä saan asunnon? Muutenkin alkaa kohta tuntua et haluisin apua näihin asumisjuttuihin, koska en edes tiiä ketään joka osais auttaa mua näis ja ite en tiedä paljon mitään. Ilmeisesti jotain tukipalveluita on olemassa mut luulen et niihin vaaditaan jotain diagnoosia tms (mulla saattaa olla ahdistuneisuushäiriö tai joku vastaava, mitään ei kyllä ole diagnosoitu eikä sellaseen oikee oo aikaakaan enää nyt tätä asiaa ajatellen.)