B_Boss28.5.2017 22:54
1/11
Miksi betamies Halla-aho on huono valinta puheenjohtajaksi

Jussi Halla-aho ei ole paras vaihtoehto, mikäli puolue haluaa pitää itsensä kasassa. Syitä miksi Jussi Halla-aho on huono puheenjohtaja.

1. Sanoi itse muutama vuosi sitten, ettei ikinä aio hakea puheenjohtajuutta. Kannattaakin ehkä ottaa Jussin puheet aina päinvastaisena kuin mitä hän sanoo.

2. Jussiin ei voi luottaa LAINKAAN. Harva ihminen on yksityiselämässään noin epäluotettava. Jos Jussin yksityiselämässä ei ole asiat kunnossa, niin miten hän jaksaa edes hoitaa puheenjohtajan tehtäviä?

3. Jussi on betamies. Hän tyytyy vähempään kuin oikeasti haluaisi, mikä ajaa pettämään vaimoa. Pettäminen tulee jatkumaan, koska Jussi tyytyy kulissiliittoon itseään ei-tarpeeksi-miellyttävän naisen kanssa. Intohimoton liitto on Jussille ihan ok.

4. Jussi kuvittelee, että voi itse tehdä eri tavalla kuin saarnaa. Hän puhuu paskaa kuinka on muka lojaali, vaikka ei ole lojaalia nähnytkään.

5. Jussi on liian negatiivinen. Liiallinen negatiivisuus karkottaa äänestäjät. Ainoa positiivinen kommentti Jussilta jonka olen ikinä lukenut, liittyy siihen kuinka Sara Maria Forsberg on niin hyvännäköinen että kaikki heteromiehet himoitsevat häntä. Puhuisi Jussi vaan omasta puolestaan.