suklaatiikeri10.8.2017 11:16
1/4
Lukion alku ahdistaa

Tiedän että näitä lukiokeskusteluja on täällä varmaan miljoona mut laitan tän nyt silti.

Elikkä mulla alkaa koulu huomenna ja ahdistus on noussut aika korkeeks. Oon kirjaimellisesti vaan maannut sängyssä tän päivän ja itkenyt kun huominen ahdistaa niin paljon. Haluaisin vain ettei huomista tulisi ollenkaan. Mulla ei oo edes vielä kaikkea kouluun mitä tarvitsisin (läppäri ja laukku), kun vanhemmat eivät ole suostuneet ostamaan eikä itselläni ole rahaa ostaa noita, niin nuo lisäävät ahdistusta entisestään. Laukkuna voin toki käyttää tässä alussa vielä viimevuotista laukkua, mutta sekin on vähän liian pieni niin uusi on melkein pakko ostaa.

Mulla ei ole minkäänlaista opiskelumotivaatiota tällä hetkellä. Yleensä mulla on koulun alussa ollut edes jonkinlainen motivaatio ja halu opiskella mutta nyt ei ole minkäänlaista kiinnostusta alkaa taas tuohon hommaan. Rehellisesti sanottuna mua pelottaa tää ettei kiinnosta, ei edes se paljoa kiinnosta että koko lukio menisi opiskelun kannalta päin persettä.

Oon myöskin tosi epäsosiaalinen, ja peruskoulussa kavereita ei ollut niin pelkään että jään taas yksin. Lisäksi tää ahdistus hankaloittaa sitä että uskaltaisin mennä juttelemaan ihmisille, kaikki henkiset voimavarat menee lähinnä siihen että pysyn itse "kasassa" ja raahaudun sinne kouluun, niin en tiedä jaksanko enää yrittää tutustua kehenkään. Kaikki mahdolliset tutustumisleikit tuntuu kans tosi vastenmielisiltä kun tiedän et niissä ahdistaa varmasti. (Ja ne on turhia)

Jos kellään on samanlaisia fiiliksiä tai minkäänlaisia vinkkejä mitä voisin tehdä tolle ahdistukselle niin ne ovat tervetulleita.