Poistunut demittäjä25.6.2017 21:30
1/19
Koira ei suostu käymään pissalla

Nukun aina pitkään joten se on päivän vientiväleistä isoin ja sen jälkeen koira yleensä haluaa kovasti ulos ja on hätä, joten aina kiirehditään nopeasti. Nyt kun vein koiraa se ei tullut eteiseen vaikka otin hihnan käteen (joka kilahtaa aina ja koira juoksee paikalle) ja piti pari kertaa viheltää ennen kun tuli.
Ulkona ei suostunut pissaamaan, kerran aikoi pitkän nuuskimisen jälkeen mutta perui. Kakallakaan ei käynyt, tosin joskus siihen ei vaan ole hätä kun koiralla on ruoka-aika.
Koiru on muutenkin aika epäsosiaalinen ja näyttää aina tosi säälittävältä, joten on vaikea sanoa onko se kipeänä vai ei. On pienestä asti tarvinnut aina valtavasti kannustusta että se uskoo tulevansa hyväksytyksi ja joutuu monta keraa sanomaan että se uskaltaa syödäkin (ellei sitten ole jotain ihan überhyvää). Joten vaikka se olisikin kipeänä, sen käytös ei välttämättä juurikaan muutu. Toisaalta jos se on saanut haavan tai sillon kun se on saanut kyyn pureman, se on tullut aina luokse tärisemään, mistä on tiennyt että joku on vialla. Nyt ei ole sitä tehnyt. Vielä pari päivää sitten kyllä leikki maalla tyytyväisenä, mikä taas on sille paljon harvinaisempaa käytöstä.
Koira on 10-vuotias tyttö, sitä on purrut kyy kahdesti mikä voi vaikuttaa munuaisiin pidemmälläkin aikavälillä.

Eikö vaan muka oikeesti ollut hätä, vai onko mahdollista että se nyt kehittää itselleen jotain munuaistautia tai virtsatietulehdusta? Riittääkö syyksi eläinlääkäriin menolle tai kannattaako edes mennä näin "vähästä"?