B_Boss1.8.2017 20:17
1/4
Kansallismielisyys

Mikä ajaa ihmisen kansallismielisyyteen? Onko se sitä, että elämässä on joku tyhjiö joka pitää täyttää. Vähän kuin kaikissa poliittisissa ideologioissa. Joistakin tulee feministejä, joistakin kommunisteja ja joistakin kansallismielisiä.

Mikä on sitten aitoa kansallismielisyyttä? Jokaiselle asioita seuranneelle on aivan selvää, että eri kansallismielisiin ryhmiin kuuluvat eivät kykene yhteistyöhön. Oikeastaan sellaisesta puhuminen on turhaa haihattelua. Yleensä riita tulee jo tässä vaiheessa. Ne, jotka toivovat kansallismielisen yhteisen rintaman muodostamista, yleensä ajavat perussuomalaisten etua.

Perussuomalaiset on muuttumassa betamies Halla-ahon johdolla vihersuvaitsevaisliberaalipuolueeksi. Halla-aho oli ennen vannoutunut vihreiden kannattaja.

Halla-aho on ihminen joka on aiheuttanut paljon hyvääkin, mutta myös paljon pahaa kansallismielisyydelle. Viherpunikkisivari meni mukaan Suomen Sisuun. Hän alkoi heti kylvää riitaa ja puhumaan pahaa tietyistä ihmisistä selän takana.

Halla-aholla ja Soinilla meni sukset ristiin jo reilusti jytkyä ennen. Soini sieti Halla-ahoa. Itse asiassa Soini oli sietänyt Toni Halmeakin, jotta puolueen kannatus paranisi. Kerrotaan, että Soinille oli aikoinaan vaikea hyväksyä, ettei hänestä oltu kiinnostuttu läheskään yhtä paljon kuin Tony Halmeesta. Kaikki eduskuntaan tutustuvat koululaisetkin olivat aina kiinnostuneita vain ja ainoastaan Tony Halmeesta. Muistan tämän itsekin kun olin pieni, niin kun Tony Halme pääsi eduskuntaan. Kaikki tiesi että puolueessa on joku toinenkin edustajana, mutta kukaan ei tiennyt sen nimeä. :D Tarkistin Wikipediasta molempien äänimäärät. Soinin äänimäärä oli 4 397, Tony Halmeen äänimäärä oli 16 390.

Nyt kun Halla-aho on onnistunut kaappauksessaan, on mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan kansallismielisyys kehittyy. Eli ollaanko menossa EU-myönteiseen liberaalipersupolitiikkaan, vaiko vähemmän kompromisseja tekevään, EU-eroa ajavaan politiikkaan.