Kakkosnick10.5.2017 15:39
1/9
Kämppiksinä kaksiossa, vain yksi ovi?

Onko joku asunut kämppiksen kanssa sellaisessa pohjaratkaisussa, että asunnossa on yksi makuuhuone ja yksi olohuone (josta tehdään toinen makuuhuone), niin että eteisestä "olohuoneeseen", ja sieltä taas keittiöön/keittokomeroon siirryttäessä ei ole ovia? Avointa tilaa siis koko asunto, muuten kuin makkari, eli vain toisella asukkaalla on huoneessaan oma ovi, ja tämä myös joutuu kulkemaan toisen asukin huoneen kautta keittiöön jne.

Olen siis itse hakemassa (tulevan) kämppiksen kanssa asuntoa, ja tuollaista meille tarjottiin hyvällä sijainnilla ja suht ok:lla vuokralla. Neliöitä vain(?) n. 45. Osaisko joku kertoa, miten on kalustamisella jne saanut homman itsellään toimimaan? Tietty pohjan muoto jne vaikuttaa, mutta jos saisi vinkkejä, joita voisi soveltaa :)

Ollaan siis molemmat tosi yksityisiä, ja tarvitaan ne omat tilat / omat huoneet, ei voisi kuvitellakaan että nukuttaisiin samassa huoneessa. Kuitenkin olisi myös kiva, jos olisi sellaista yhteistä tilaa, joka ei ole kummankaan "omaa".
Ollaan puhuttu noita kaksiohakemuksia pistäessämme, että ihanne olisi kun just olisi sinne ns. olkkariin ovi, ja sitten se vielä kalustettaisiin niin, että esim. kirjahyllyjen takana olisi sänky, ja muuten tila olisi yhteistä oleskelutilaa (sohva, tv, ehkä ruokapöytä). Toi olisi mulle ok järjestely mun huoneena, eli "olkkari" tulisi olemaan mun huone, mutta kyllä mä sitä ovea tosiaan kaipaisin :D

Kertokaa kokemuksianne ja ajatuksianne tällaisesta! :)

//Vessa onneksi on eteisessä, mikä helpottaisi järjestelyjä siltä osin :D