LadyKitten12.5.2017 12:23
1/11
JOENSUULAISET DEMUT, HELPPIÄ!

Homman nimihän on se, että pääsin Karelia-ammattikorkeakouluun medianomin pääsykokeeseen, joka on 6.6.. Ainoa ongelma on, että asun Pohjois-Suomessa ja sekä bussit, että junat menevät niin, että joutuisin olemaan Joensuussa yötä (koe alkaa aamulla klo 9). Hotellien tai edes motellien hintoihin, minulla ei kuitenkaan ole varaa (halvin oli 40e), koska olen työtön ja kaupungin sisäisestä liikenteestäkin tulisi lisäkuluja. En myöskään ole ikinä käynyt Joensuussa, joten ahdistaa vähän pääsenkö jostain random motellilta edes koko koululle ajoissa, jos semmoiseen menisin.

Joten: Onko joku demittäjä, joka asuu Joensuussa valmis ottamaan minut sohvalle/patjalle nukkumaan 5.-6.6. pientä korvausta vastaan? Suuri plussa olisi, jos olet itsekin menossa kokeeseen tai koululle ja saisin sinulta kyydin (tästäkin maksaisin). Jos sinulta ei saa kyytiä, niin olisi kiva jos kuitenkin opastaisit miten pääsen julkisella liikenteellä koululle ajoissa. (Lisäpointtina: minulla on poikaystävä, jonka kanta on, että vain naispuoleisten sohvat käy, mutta jos asut esim. poikaystäväsi kanssa yhdessä, niin ei mitään ongelmaa. :D)

Olen 20v tyttö, tosiaan työtön ja olen koittanut päästä medianomiksi kouluun jo kaksi vuotta tuloksetta, joten tämä koe on tosi tärkeä. Instagramini on @manaattifanaatti, että näette etten ole mikään huijari/trolli (olen mun toisella käyttäjällä, jolloin olen aikaisemmin trollanut jotain).

Jos olisit niin ihana, että voisit tarjota apuasi ja majoittaa minut, laita viestiä ig:ssä yksityisellä, tai vaikka vieraskirjaani täällä demissä, jos et omista igtä. Kiitos!