SidoMinut3.6.2017 18:51
1/14
IS: Intiassa syntyi vasikka, jolla on ”ihmisen pää” – paikalliset palvovat jumalana

Julkaistu: 3.6. 21:23

Intiassa syntyi vasikka, jolla on ”ihmisen pää” –
Paikalliset palvovat vasikkaa hindujumalan ruumiillistumana.

Epämuodostuneena syntynyt vasikka nousi kuolemansa jälkeen jumalaiseen arvostukseen Intian pohjoisosassa.
Kuvat ja videot Intialaisesta lehmien suojelu keskuksesta ovat herättäneet kummastusta ympäri maailmaa. Lehmien suojapaikkaan syntyi vain muutama päivä sitten vasikka, joka oli alusta asti erilainen kuin muut vastaavat eläimet.

Epämuodostunut vasikka syntyi ilman silmiä, nenää tai korvia ja sen pää muistuttaa muodoltaan ihmisen pääkalloa, kertovat brittilehdet Mirror ja The Sun.

Vastasyntynyt vasikka kuitenkin menehtyi vain muutaman tunnin ikäisenä Muzaffarnagarissa pohjoisessa Intiassa.

Vishnun ruumiillistuma
Uutisten ja kuvien levittyä paikalliset tungeksivat paikalle saadakseen vasikalta siunauksen. Epämuodostuneen vasikan uskotaan olevan hindujumala Vishnun ruumiillistuma.

Paikalta kuvatussa videossa paikalliset kumartavat ja kantavat ruusuja kuolleen vasikan eteen, joka on tällä hetkellä säilöttynä lasisessa sarkofagissa.

Paikalliset uskovat vasikan olevan ”Gokaran”, joka on yksi 24 erilaisesta Vishnun jälleensyntymän jälkeisestä ruumiillistumasta. Nyt suunnitteilla on rakentaa temppeli vasikan ympärille.

Geneettinen virhe
Yliluonnolliselta kuulostavan vasikan tarina on kuitenkin lopulta hieman tylsempi ja tavanomaisempi. Paikallinen eläinlääkäri on jo todennut kyseessä olevan vain anatominen poikkeus.

Vasikan geenit eivät ole sikiövaiheessa kehittyneet kokonaan, jonka seurauksena se syntyi useiden erilaisten epämuodostumien kanssa.

Paikallisten mukaan vasikan emo pelastettiin teurastamolta vain kuusi kuukautta aiemmin.

Pietari Koskinen


http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005239421.html


Hmm...Are you thinking, what I am thinking...?