autumi22.10.2016 13:50
1/12
IL: "Kauhistuttavan klovni-ilmiön juuret Yhdysvalloissa - lapsia houkuteltiin rahalla metsään"

Varmasti tehty monia keskusteluja tästä aiheesta, mutta tässä vielä yksi lisää!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016102222492760_uu.shtml

"Klovneiksi naamioituneet säikyttelijät ovat syksyn aikana piinanneet ihmisiä eri puolilla maailmaa.

Maailmalle levinneen klovnivillityksen saavuttua Suomeen nähtiin yksi hurjimmista tapausesimerkeistä Tuusulassa, jossa pellenaamariin sonnustautuneen henkilön väitettiin pelotelleen lapsia moottorisahan kanssa alikulkutunnelissa.

Pelottelussa ei ole kyse totaalisen uudesta ilmiöstä, vaan pellet ovat piinanneet ihmisiä maailmalla ennenkin. Pari vuotta sitten väkivaltaiset klovnit häiritsivät ihmisiä Ranskassa. 80-luvun alussa kummitusasuihin pukeutuneet pellet houkuttelivat lapsia karkkien avulla pakettiautoon Brooklinessa Massachusettsissa. Uusia havaintokausia on ollut myös vuosina -85 ja -91."

22.10.2016
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016102222501604_uu.shtml

NYT poliisi on varoitellut pelottelijapellejä; "Hölmöily olisi hyvä saada hallintaan, ettei mitään ikävää satu myöskään pelleille itselleen. Jos vastassa onkin joku muu kuin lapsi, niin pellelle voi käydä huonosti"

Lauttasaaressa pelle kantoi pesäpallomailaa, mutta muualla Suomessa tiedetään tapauksia, joissa pelottelua on tehostettu puukolla ja jopa moottorisahalla. Tiettävästi kaikki teot ovat toistaiseksi jääneet uhkailun tasolle.

Mitä fiiliksiä tämä asia sinussa herättää? Pelottaako sinua kulkea ulkona pimeällä yksin? Oletko sinä tai joku tuttusi törmännyt näihin pelleihin?