Barefootbandit17.6.2018 13:51
1/10
"Halukas mies saa naisen sortumaan ääliömäiseen virheeseen"

"Kun mies ilmoittaa suoraan naiselle, että ’nyt panettaa’, naisen laiska vastaus voi olla ’ainahan sua panettaa’. Ikään kuin siinä, että mies haluaa naistaan, ei ole mitään uutta, eikä sille asialle siten tarvitse tehdä mitään. Siinähän panettaa, niinkö?

Kuulemani mukaan eräs nainen puolestaan perusteli haluttomuuttaan hypätä petipuuhiin sillä, että ’sähän haluat joku kolme kertaa päivässä’. Öö, niin mitä sitten? Kun et pysty kolmeen kertaan päivässä, et tyydytä ollenkaan?

Luulen, että kumppanin haluttomuuteen tottunut on valmis joustamaan omista tarpeistaan, jos toinenkin osapuoli tulisi edes vähän vastaan. Jonkinlaiseen kompromissiin pitäisi nimittäin kyllä päästä. Ei se haluttomampi voi vain sanella diktaattorin elkein, milloin suhteessa harrastetaan seksiä – tai harrastetaanko ollenkaan. Parisuhde ei toimi niin.

Missä ovat naiset, jotka eivät muuta ajattelekaan kuin seksiä? Haluan sellaisen. Sellaisen, joka lähettää tuhmia viestejä, puristaa takapuolesta, eikä pysty panetukseltaan katsomaan edes elokuvaa loppuun.

Mistä ihmeestä kumpuavat nämä hemmetin vässykät, joiden mielestä miehen tyydyttäminen on asia, jonka voi hoitaa, jos sattuu jaksamaan? Uutispommi: Ei se ole.

On typerää ja lyhytnäköistä evätä seksi kumppanilta, ja olettaa, että tämä pysyy uskollisena. Turha itkeä, jos mies käy testaamassa naapurin puutarhaletkua, jos kotona ei kukaan kastele nurmikkoa."

Vähän mukaillen ja lyhentäen täältä: https://www.mtv.fi/lifestyle/tunteet/artikkeli/seksikolumni-halukas-nainen-saa-miehet-sortumaan-tahan-aaliomaiseen-virheeseen/6940020#gs.LZOQELQ Herättääkö ajatuksia?