Haullasi “” ei löytynyt yhtään osumaa

Tarkista hakusi ja poista mahdollisia rajausehtoja

häkkis21.7.2017 19:58
1/35
En tajuu: ”Pedofiilien metsästäjänä” tunnettu mies tuomittiin ehdolliseen vankeuteen

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201707212200278719_u0.shtml

"Keski-Suomen käräjäoikeus tuomitsi perjantaina ”pedofiilien metsästäjänä” tunnetun Mikko Parantaisen kolmen kuukauden ehdolliseen vankeuteen.

Käräjäoikeus tuomitsi Parantaisen henkilörekisteririkoksesta, törkeästä kunnianloukkauksesta ja törkeästä yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä.

Lisäksi Parantainen joutuu maksamaan kärsimyskorvauksia ja oikeudenkäyntikuluja kolmelletoista henkilölle, joiden nimiä, osoitteita, valokuvia ja tuomioita hän on levittänyt Facebookissa.

Kärsimyskorvausten määrä on yhteensä hieman yli 24 000 euroa. Korvausten suuruudet vaihtelevat 800:n ja 5000 euron välillä. Korvattavat oikeudenkäyntikulut ovat yhteensä liki 40 000 euroa."

Siis en nyt kyl tajuu yhtään. Kyseinen mieshän teki vaan palveluksen Suomen kansalle ku se paljasti pedarit koko suomelle. Ja nyt se sit saa linnaa ja joutuu maksaa korvauksii montakymmentätuhatta euroo.
On tää Suomi kans yks paska maa välillä, mun mielestä pedofiilejen tietoja nimenomaan pitäis levittää kaikille niin et ne sais oikeesti ansionsa mukaan...huoh.