candimandie28.7.2017 15:50
1/28
En tajua Putinille vilkuttamaan menneitä suomalaisia

"Itäsuomalaisten into vastaanottaa presidenttejä sai poikkeuksellisia piirteitä, sillä aiemmin mitään tällaista ei ole nähty esimerkiksi Vladimir Putinin käydessä Kultarannassa Naantalissa."

"Punkaharjulla ja Savonlinnassa nähtiin kuitenkin aivan toinen puoli suomalaisista. Ei riittänyt se, että Savonlinnan keskustaan oli kerääntynyt väenpaljous presidenttejä odottamaan, vaan heitä odotettiin ja tervehdittiin koko matkareitin varrella Hotelli Punkaharjulta aina Olavinlinnalle asti.

Presidenttien seurueen imussa kulkeneet kuvaajat kertoivat, että ihmisiä oli reitin varrella tuhansia."

"Huomioitavaa on myös se, että ainakaan ensisilmäyksellä ihmisillä ei näkynyt käsissään mielenosoituskylttejä, vaan he vilkuttivat Putinille ja Niinistölle ystävällisesti.

Myös Putin itse kiinnitti suomalaisten suomaan ystävälliseen vastaanottoon huomiota lehdistötilaisuudessaan ja vilkutti kameroiden välityksellä takaisin kaikille niille, joille hän ei voinut vilkuttaa autosta matkan varrella."

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005305589.htmlWtf itäsuomalaiset. Ilmeisesti suomettuminen on vahvassa ihan nykypäivänäkin. Missään muualla länsimaassa Putin ei takuulla saisi samanlaista vastaanottoa.