porkkanarypäle22.4.2017 4:58
1/9
Ebay?

Olen uusi ebayn käyttäjä, ja tähän mennessä oon löytäny niin paljon söpöä kamaa mukavaan hintaan, että tahtoisin tilata.
Mutta, koska olen aloittelija, tarvitsen vähän neuvoja:D
1. Jos ebayssa on vaikka jonkun takin tai hupparin kohalla hintana 1-3€, ja voin ostaa sen saman tien, niin voiko hintaan luottaa? Onko se oikeasti sen hintanen jos siinä on myös free shipping?
2. Jos tuotteessa lukee hintana esim. 5.35€ - 12.30€, niin miten tuo hinta määräytyy? Siitä, minne se lähetetään, vai kuinka ison tarvitsee?
3. Olen kuullut että ebayn vaatteet ovat aina vähän pieniä :p itse olen kokoa M täällä kotopuolessa, mutta minkäkokoisia vaatteita kannattaisi ostaa ebaysta?
4. Tosi useasti nää hinnat onkin dollareita ($ & £ useimmiten), niin miten hinta määräytyy? Jos ostan paypalilla, niin haittaako se? Miten saan ostettua dollarimerkkisiä juttuja?
5. Miten yhdistän visa electronin paypaliin?
6. Kuinka etnisiä nää tuotteet on? Oon huomannu et tosi moni lähetetään kiinasta, ja siitä mul on pien huoli... Miten ne työntekijät saa palkkaa ja miten niitä kohdellaan? Auttaako yhtään jos katson että myyjän suositus on hyvä?