Tiedän125.7.2020 19:39
1/1
Ahdistusta ja haluan tälle lopun

Olen menossa nyt lukioon, minulla on haaveita ja sellasia asioita joita haluan tehdä mun elämällä. Mua ahdistaa, kun tuntuu etten saa pariin kysymykseen mitään vastausta. Jos joku osaa auttaa, ette ymmärrä mikä helpotus sillä olis tänne pääkoppaan, varsinkin kun kohta arki koostuu vaan opiskelusta ja mulla ei ole tilaa sen lisäksi stressata näistä asioista. Pakko kuitenkin, jos en löydä vastausta täältäkään.
Eli mulla kiinnostaa rikospuoli tosi paljon varsinkin huumeiden/aseiden tutkiminen eli ne hommat, mulla on tiedossa yksi ammatti. Eli asiantuntijatehtävät tullissa,mutta mistä sinne pääsisin, mitä kautta ja mikä pohjakoulutus?
Näitä asioita kun on tullut mietittyä niin se tärkein kysymys: Mitä muita ammatteja on jotka liittyy rikostentutkimiseen mutta niitä olisi mahdollisuus lähtä opiskelemaan ulkomaille?
Eli nyt päästään siihen pääasiaan, mun isoin tavoite olis päästä ulkomaille, ihan Euroopan sisälle opiskelemaan ammatti, niin eli miten hankala on Euroopan sisällä opiskeleminen? Eli mitkä ne hankalat asiat siinä olisi?