Kuhamummo25.12.2019 11:41
1/17
Ahdistaa suhde

Ollaan poikaystävän kanssa tavallaan etäsuhteessa. Nähdään viikoilla vaan viikonloppusin 1-2 yötä. Sillon kun oon poikaystäväni kanssa, niin kaikki on hyvin ja rakastan tätä. Kuitenkin aina arkena kun oon yksin, mua ahdistaa ja mietin jatkuvasti eroakin. Poikaystävä monesti nukkuu aina johonkin 2 ja monesti illat viettää kavereiden/pelien parissa. Mua ahdistaa se, että me ei voida arkena puhua poikaystävän kanssa melkein ikinä "kunnolla". Hän vastaa aina kaikkeen vasta jonkun 10min päästä kun oon laittanut viestiä ja tää on aina. Meillä ei ikinä oo sellasia vaikka tunnin pitusia syvempiä keskusteluja joissa molemmat ois koko ajan "läsnä" ja paikalla, mutta toivoisin ihan hirveesti niitä.
Mutta mua ahdistaa myös se kun en vastaavasti heti ehdi ite vastaamaan hänelle. Stressaan kauheesti meidän viestittelyistä.

Ja just sekin ahdistaa ihan hirveesti että ajattelen eroa niin paljon mutta silti rakastan häntä ja en kuitenkaan halua erota, tiedän että se ei oo ratkasu. Mutta en pääse tästä ahdistuksesta eroon ja poikaystävä ei näytä ymmärtävän kuinka paljon mua ahdistaa tää, että vklp ollaan ihan rakastuneita, mutta sit kun ei nähä niin ollaan vaan tyylillä "snäppikamuja".

Mitä mää voin tehä että tää ahdistus loppus?? Tai miten voitas ratkaista nuo viestittely asiat.. :/