muumivanukas23.5.2020 13:32
1/5
18-25 v LGBT+ kavereita Helsingistä? :)

Tein nyt tänne käyttäjän nimenomaan tätä tarkoitusta varten eli kaverihakuun. Olen kokeillut tinderiä ja kokenut karvaan pettymyksen kun ei kavereita sitä kautta löytynyt. Pelin henkeen tuntuu kuuluvan lähinnä matchien kalastelu ja ghostaaminen, toki parit katastrofitreffitkin siitä poiki... :'D

Olen siis tänäkesänä 23 vuotta täyttävä Helsinkiin pari vuotta sitten muuttanut nuori nainen. Olen aloittamassa amk -opinnot syksyllä, toivon mukaan täällä Helsingissä. Olen queer ja ehkä hieman omituinen (sanan toisessakin merkityksessä).

Pidän lukemisesta, neulomisesta, ulkoilusta, värittämisestä ja kesän/syksyn tullen marjastamisesta. Olen kotihiiri, enkä siis viihdy yöelämässä (sain tarpeekseni puoli vuosikymmentä sitten) ja alkoholiakin käytän aniharvoin. En silti ole tiukkapipo, mua ei siis haittaa vaikka päihteiden kohtuullinen viihdekäyttö kuuluisi sun elämään. Voin kuulostaa tämän tekstin perusteella hyvin rauhalliselta ja ns. kiltiltä tyypiltä, mutta olen tosiasiassa hyvin intensiivinen, herkästi innostuva ja pirskahteleva tunneihminen! :-)

Olisi ihana löytää uusia tuttavuuksia samanhenkisistä sateenkaari-ihmisistä! <3
Tuo ikähaarukka on sitten vain suuntaa-antava, eli ota vain rohkeasti yhteyttä mikäli kuvaus herätti kiinnostuksesi.