Demi
Demi on nuorten oma media ja yhteisö, jossa et ole koskaan yksin
4.1

Kaipaatko joskus lisää rohkeutta olla oma itsesi? Haluatko tietää, mitä muut ajattelevat asioista? Demistä löydät aina asiaa, joista ei puhuta missään muualla.

Pääset lukemaan Demin juttuja noin kerran kuussa ilmestyvästä Demi-lehdestä. Lisäksi voit seurata Demiä YouTubessa, Instagramissa ja TikTokissa, joista löydät ihanan yhteisön.

Demi-lehdessä on aina syvällisiä haastatteluja ja yllättäviä gallupeja, joista saa tärkeää vertaistukea niin ulkonäköpaineisiin, ihmissuhteisiin kuin ilmastoahdistukseen. Jutuissa rikotaan tabuja ja annetaan ääni kaikenlaisille ihmisille. Jokaisessa numerossa on myös paljon ihania ideoita, kuten herkkureseptejä sekä kirja- ja sarjavinkkejä.

Saamme lukijoilta joka viikko paljon palautetta. Nuoret ympäri Suomen kertovat, miten Demiä lukiessa rentoutuu ja tuntuu, ettei ole yksin. Lehden lukeminen on monille tärkeää vastapainoa sosiaaliselle medialle.

Nuorten kanssa yhdessä tehty aikakauslehti on visuaalinen, helposti tartuttava ja piristävä lukukokemus. Demin mukana tilaaja saa seinälleen laadukkaat sisustusjulisteet, lukijoiden toivomat fanikuvat sekä ihania yllätyksiä, kuten tarroja.

Seuraa meitä:
Demin aiheissa keskitytään oikeisiin asioihin, kuten koulukiusaamiseen ja seksuaalivähemmistöihin. Demistä saa itsevarmuutta!
Pikkuine
Aina Demi-lehdessä
Rohkeaa asennetta! Demistä löytyy aina rohkaisevia tositarinoita, joihin on helppo samaistua.
Tärkeää tietoa! Lääkäri ja psykologi vastaavat lukijoiden kysymyksiin niin mielestä kuin kehosta.
Inspiraatiota! Syvälliset haastattelut näyttävät uusia puolia lukijoiden ihailemista tähdistä.
Hauskaa vastapainoa koululle! Lukijoiden megamokat, rakkausstoorit piristävät päivää.
Vertaistukea! Jättigallupit kertovat, mitä tuhannet muut ajattelevat tärkeistä asioista.