Demin kaverikirja

Perustettu: 23.11.2011 / Vlogit ja blogit

Demin kaverikirja

Kamu 18: Tiia

NIMI: Tiia

IKÄ: 17

KOTIPAKKA: Kajaani

BLOGIN OSOITE: http://justbefree-tiia.blogspot.com/

KUVAILE LYHYESTI BLOGIASI: Blogini käsittelee kaikessa yksinkertaisuudessaan omaa elämääni ja asioita, joista tykkään. Valokuvaus on lähellä sydäntäni ja siksipä myös hyvin suuri osa blogiani!

BLOGGAAMISESSA PARASTA ON: Ehdottomasti positiivinen ja kannustava palaute. Luulen, että ilman lukijoiden piristäviä kommentteja en olisi tätä blogitouhua kovinkaan pitkään jaksanut.

SIVUSTO, JOLLA KÄYN PÄIVITTÄIN: www.tumblr.com , olen ihan koukussa... :D

SEURUSTELEN/OLEN SINKKU: Sinkku olen.

PARASTA KATSOTTAVAA: Hävettää myöntää, mutta salkkarit... Lisäksi tykkään katsella myös Sinkkuelämää ja L- koodia!

PARASTA KUUNNELTAVAA: Riippuu kamalasti mielialasta. Kestosuosikkeina kuitenkin mm. Scandinavian Music Group, Coldplay, Florence + The Machine, Lana Del Rey, Pariisin Kevät, Jukka Poika, Ellie Goulding yms...

IHANIN TUOKSU: Aurinkorasvan tuoksu! Siitä tulee vaan niin järjetön kesäfiilis että väkisinkin rupeaa hymyilyttämään.

OLEN ONNELLINEN, KUN: Lähelläni on minulle tärkeitä ja rakkaita ihmisiä.

SUUTUN SILMITTÖMÄSTI, JOS: En onneksi osaa suuttua kovin helposti, mutta esimerkiksi valehtelu suututtaa kyllä varmasti ihan kaikkia.

MINUA PELOTTAA: Tulevaisuus ja hämähäkit.

UNELMATYÖNI: Haaveilen psykologin ammatista, tai jostain semmoisesta, missä saisin työskennellä ihmisten kanssa ja auttaa mahdollisimman paljon muita.

HIENOIN TAITONI: Osaan laulaa!

OUDOIN TAPANI: Minulla on outoja tapoja ihan älyttömän paljon, mutta en esimerkiksi osaa poiketa rutiineista. Aamulla kaikki on pakko tehdä tismalleen samassa järjestyksessä!

EN VOISI ELÄÄ ILMAN NÄITÄ KOLMEA ASIAA: Ystäviä, musiikkia ja herätyskelloa.

MITÄ TEIN EILEN KELLO 20: Olin luultavasti tulossa kotiin salilta.

PARAS OSTOKSENI: Converset!

TYYLIVINKKINI: Pukeudu vain ja ainoastaan semmoisiin vaatteisiin, missä tunnet olosi hyväksi ja mukavaksi.

+ Lukijan täsmäkysymys juuri sinulle: Mistä syntyy blogisi ihana fiilis?
Kamalan hankala kysymys, mutta luulen, että blogini hyvä tunnelma välittyy aika vahvasti kuvien kautta. Tykkään panostaa kuviin ja olen hirveän tarkka siinä, minkälaisia otoksia blogissani julkaisen!

KAMU 17: JASMINE

NIMI: Jasmine Itänen

IKÄ: 17v

KOTIPAKKA: Ulvila

BLOGIN OSOITE: http://youuknowmee.blogspot.com/

KUVAILE BLOGIASI LYHYESTI: Blogini sopii omasta mielestä parhaiten Lifestyle/muotiblogi-genreen, jossa on paljon erilaisia postauksia laidasta laitaan.

MILLOIN JA MIKSI ALOITIN BLOGGAAMISEN: Aloitin kesällä -10 ja kirjoitin 7kk ensimmäistä blogiani ja sitten tein nykyisen blogini, jota olen kirjoitellut nyt yli vuoden. Kiinnostus oman blogin luomiseen nousi lukemalla muiden blogeja, ja silloin lueskelin Mungolifea ja Are you feeling fashionablea.

BLOGGAAMISESSA PARASTA ON: Saada ihania ja piristäviä kommentteja lukijoilta. Ne saavat joka kerta hymyn huulille :)

SIVUSTO, JOLLA KÄYN PÄIVITTÄIN: Iltalehti, facebook, blogger ja hotmail.

SEURUSTELEN/OLEN SINKKU: Seurustelen.

PARASTA KATSOTTAVAA: Game of thrones, täydelliset naiset ja Dexter.

PARASTA KUUNNELTAVAA: Dubstep ja Nrj:n tanssihitit.

PARASTA LUETTAVAA: Keskustelupalstat, missä ihmiset tappelevat mielipideasioista, haha :D

IHANIN TUOKSU: Christina Aquilera Royal desire

OLEN ONNELLINEN, KUN: Ei ole stressiä koulusta ja asiat menee hyvin.

SUUTUN SILMITTÖMÄSTI, JOS: Kuulen, että joku puhuu läheisestäni pahaa. En voi sietää läheisteni arvostelua.

MINUA PELOTTAA: Hämähäkit ja käärmeet, yök :D

UNELMATYÖNI: Mulla ei ole ikinä ollut haaveita unelmatyöstä, oonko outo..

HIENOIN TAITONI: Varmaankin spagaatti, jos edes enää venyn niin paljoa.

OUDOIN TAPANI: Alan siivoilla keskellä yötä, poikaystäväni suuresti ihmettelee sitä..

EN VOISI ELÄÄ ILMAN NÄITÄ KOLMEA ASIAA: Kännykkää, mulle rakkaita ihmisiä ja musiikkia.

MITÄ TEIN EILEN KELLO 20: Olin kavereiden kanssa ajelemassa.

PARAS OSTOKSENI: Vero Modan loppuunmyynnistä ostettu 5 euron farkkutakki.

TYYLIVINKKINI: Pukeudu oman makusi mukaan, äläkä muiden! Ja älkää ikinä käyttäkö legginssejä housuina, vaan peittäkää pitkällä paidalla peppunne!

KOMMENTTI, JOSTA OLEN TULLUT HYVÄLLE TUULELLE: Kaikki hauskat, tsemppaavat ja kehumiskommentit, niistä tulee aina hyvälle tuulelle ja niihin on mukava vastata takaisin :)

VINKKINI ALOITTELEVALLE BLOGGARILLE: Älä aloita kirjoittamaan blogia lukijoiden takia ja tee blogistasi omannäköisesi.

+ Mihin kysymykseen olet aina toivonut pääseväsi vastaamaan - nyt pääset. - Onko cheerleading urheilua? On ja todella raskasta urheilua. Vaatii paljon tahtoa, voimaa, notkeutta ja kestävyyttä. Minua ärsyttää ihmiset, jotka aliarvioivat cheerleadingia ja haukkuvat sitä pissisten lajiksi, koska sitä se ei ole.

BLOGIKAMU 16: MINTTU

NIMI: Minttu

IKÄ: 21

KOTIPAKKA: Vaasa

BLOGIN OSOITE: sonnela.blogspot.com

MILLOIN JA MIKSI ALOITIN BLOGGAAMISEN: Aloitin 2008 marraskuussa pitämällä hyvin sekalaistyyppistä blogia, mutta kynsiharrastuksen ja innostuksen bloggaamiseen kynsistä löysin oikeastaan vasta 2009 kesällä. Blogia ryhdyin pitämään lähinnä mielenkiinnosta koko blogosfääriä kohtaan, halusin nähdä, miksi blogit ovat niin suosittuja ja millaiseksi oma blogini muodostuisi, jos sellaista ryhtyisin pitämään.

KUVAILE BLOGIASI LYHYESTI: Sonnela on kynsiin, kynsitaiteeseen ja kynsilakkoihin keskittynyt blogi, jossa ei pelätä kokeilla uutta ja erilaista. Jos blogin koko sisältö pitäisi tiivistää kahteen sanaan, blogin slogan olisi "kokeilevaa kynsitaidetta".

BLOGGAAMISESSA PARASTA ON: Se, kun voi jakaa kynsiin liittyvät ajatukset samanmielisten lukijoiden kanssa, eikä tarvitse pelätä leimautuvansa ihan hulluksi, vaikka esim. selittäisi postauksen verran kynsilakkojen koostumuksesta. ;)

SIVUSTO, JOLLA KÄYN PÄIVITTÄIN : Wikipedia, Facebook (ylläri), Iltalehti, Blogger, Telkku. Tykkään olla ajan tasalla ja hakea tietoa kaikesta uudesta.

SEURUSTELEN/OLEN SINKKU: Seurustelen. :) Yli 6 vuotta jo yhteiseloa takana.

PARASTA KATSOTTAVAA: Salatut elämät on ihan lemppari! Näiden lisäksi reality-sarjoja laidasta laitaan, enimmäkseen tykkään kotimaisista sarjoista. Elokuvia katson nykyään hyvin harvoin, lempparigenreinä kauhu ja komedia.

PARASTA KUUNNELTAVAA: Yleensä tulee kuunneltua vähän raskaampaa musiikkia, tämän hetken suosikkeja ovat Rammstein, Iron Maiden, Diablo, Kotiteollisuus sekä Saattue.

IHANIN TUOKSU: Aamukahvi! Varsinkin silloin, kun joku muu on sen valmiiksi keittänyt.. 8-)

OLEN ONNELLINEN, KUN: Onnellisuuden kohteet vaihtelevat päivittäin. Toisinaan olen onnellinen kun teen ruokaa joka onnistui hyvin, joskus teen kivat kynnet ja olen onnellinen, toisinaan vietän aikaa tärkeiden ihmisten kanssa ja olen päivän päätteeksi onnellinen. Olen onnellinen, kun saan tehdä päivittäin asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi. Ei elämässä tarvita isoja juttuja tai edes sitä jatkuvaa unelmien täyttämistä, jos eläminen on muuten kivaa ja joka päivä voi tehdä jotain asioita, joista tulee iloiseksi.

SUUTUN SILMITTÖMÄSTI, JOS: Näen kiusaamista! Kiusaaminen on nyt ja aina asia, joka saa minut miettimään, mitä ihmettä joku saa siitä että tekee toisen surulliseksi.

MINUA PELOTTAA: Ötökät (etenkin hämähäkit), pimeys ja ukkonen.

UNELMATYÖNI: Jokin, jossa voin päästä käyttämään luovuuttani. Rakastan kirjoittamista, se on minulle luonteva tapa purkaa itseäni, joten toivon, että jossain vaiheessa elämää voisin elättää itseni kirjoittamalla.

HIENOIN TAITONI: Jos kysymys olisi ollut siitä, mikä on huonoin taitoni, niin olisin varmaan vastannut, että itseni kehuminen. :D Eli hienoin taitoni kysymys aiheuttaa suuresti päänvaivaa. Ehkäpä minä sitten olen omalla omituisella tavallani kirjallisesti luova ja ehkä myös vähän kynsienlaiton suhteen. Vastataan siis luovuus.

OUDOIN TAPANI: Minun on pakko pestä kädet, jos kosken johonkin metallinväriseen esineeseen. Toinen on se, että en voi katsoa pistorasiaan päin, jos laitan sinne töpselin. Tämä viimeinen tapa muuten vaikeuttaa ihan jonkin verran kyseisen toimenpiteen suorittamista.

EN VOISI ELÄÄ ILMAN NÄITÄ KOLMEA ASIAA: Rakkaani (ihmiset ja eläimet), kynsien kanssa näprääminen ja hyvä ruoka!

MITÄ TEIN EILEN KELLO 20: Taisinpas lakkailla kynsiä ja katsella samalla telkkaria. Tykkään aina katsella päivän sarjat samalla kun laitan kynnet kuosiin, multitasking on se mun juttu.

PARAS OSTOKSENI: Parhaita ostoksia on aika paljon, mutta pysyn tyylileni uskollisena ja kerron parhaimman kynsilakkaostoksen, joka on China Glaze -merkin Pink Rox-E. Roxe on nykyään jo harvinaisempi kynsilakka, eikä niin helposti saatavillakaan, mutta olen täysin rakastunut tähän. Näin tuossa yksi yö kamalaa painajaista, että lakka oli mennyt pilalle, kun joku oli laittanut sinne mustetta ja hajottanut korkin. :(

TYYLIVINKKINI: Tyylivinkki liittyy kynsiin totta kai, eli vaikka asu muuten olisi simppeli tai pelkistetty väreiltään, niin kynsilakalla voi tuoda väripilkkuja asuun kuin asuun. Yhdistä tai vastaväritä, yhdistä kirkkaan vihreät kynnet punaisiin hiuksiin (vastavärit) tai yhdistä punaisiin hiuksiin, punaiset kynnet ja punainen huulipuna.

VINKKINI ALOITTELEVALLE BLOGGARILLE: Muista, että blogit elävät yhteisöllisyydestä, mikään blogi ei pärjää yksin. Ei siis turhaan kannata olla kettumainen muille bloggareille. Pidä oma tyylisi kynsissä ja bloggaamisessa, älä katso liikaa muilta bloggaajilta mallia. Jos katsotkin mallia, muista aina kunnioittaa alkuperäisten kynsien ideoijaa, itse ainakin aina ilahdun, jos joku tulee linkittämään kyntensä, joihin on saanut minulta idean. Se on myös kohteliasta ilmoittaa blogissaan, jos on ihan tietoisesti inspiroitunut toisten kynsistä. :)

+ Lukijan täsmäkysymys juuri sinulle: Mikä on pahin kynsimoka, jonka oot tehnyt? :) - Paha paha kysymys! Varmaan ne lukemattomat kerrat, kun oon sotkenut vesimarmoroinnin kanssa, saanut mielestäni tosi kivan tuloksen johonkin kynteen ja sitten onnistunut vahingossa teippaamaan sen onnistuneen kynnen ja huomannut miten sekin on mennyt pilalle, huoh. Myös yleinen häsläys ja kiire on pahimpia mokia, joita sattuu useamminkin.

+ Mihin kysymykseen olet aina toivonut pääseväsi vastaamaan - nyt pääset.

Mikä on paras motto kynsiin liittyen? - Pelko on luovuuden pahin vihollinen.

BLOGIKAMU 15: INA

NIMI: Ina Avramov

IKÄ: 16 vuotta

KOTIPAKKA: Olen syntynyt Serbian pääkaupungissa Belgradessa, mutta asunut koko ikäni Ilmajoella

BLOGIN OSOITE: http://mingomaloni.blogspot.com/

MILLOIN JA MIKSI ALOITIN BLOGGAAMISEN: Aloitin bloggaamisen keväällä 2010 pitkään salassa muhineen kutkutuksen toimeenpanosta. Muistan kun ensimmäisissä postauksissa kirjoitin lapsuuteni Spice Girls -fanituksesta sekä kuvailin itseäni virnuilevasti kaakaopurkin kanssa, autuaan tietämättä siitä mihin blogini joskus vielä johtaa. Leikkiin ryhdyttyäni (mikä leikki on kuin onkin todistanut olevansa aika koukuttava) en edes kunnolla tajunnut, mitä tämä koko blogimaailma oikeen sisältääkään. Luin pidemmän aikaan yhtä muotiblogia silmät pyöreenä ihaillen, joten pakkohan se inspiraationsiemen oli taltioida omankin blogin aloittamiseen.

BLOGGAAMISESSA PARASTA ON: Bloggaamisen paras puoli ylitse muiden on ainutlaatuinen vuorovaikutus lukijoiden kanssa. Jos saan kuulla olevani jonkun ihmisen päivän piristys tai inspiraationlähde, ei ole minun kaltaiselleni emotionaaliselle ihmiselle tavatonta herkistyä moisesta kunnianosoituksesta. Tietenkin tärkeänä osatekijänä on myös mahdollisuus julkaista omia mielipiteitä ja valokuvia, mitkä molemmat ovatkin lähellä sydäntäni.

SIVUSTO, JOLLA KÄYN PÄIVITTÄIN: Päivän shokeeravimpana yllätyksen huipentumana itse Facebook(!!), Blogger ja Youtube

SEURUSTELEN/OLEN SINKKU: Olen sinkku

PARASTA KATSOTTAVAA: Romanttinen draama- tai komediapläjäys hyvässä seurassa

PARASTA KUUNNELTAVAA: Kuuntelen musiikkia aina fiilispohjaisesti ja joskus iskee Bryan Adamsin herkät rakkausballadit tai bilefiilikseen Pitbullin hitit. Lempi bändini on One Direction ja suosikkiartisteja ovat mm. Enrique Iglesias, Nicole Scherzinger, James Blunt, Adele

PARASTA LUETTAVAA: Cosmopolitan, Demi

UNELMATYÖNI: Liittyy tavalla tai toisella puhumiseen, esillä olemiseen ja kirjoittamiseen. Haluaisin lukion jälkeen suuntautua media-alalle ja se on ollut pidemmän aikaa ykköshaaveeni. Olen myös kiinnostunut historiasta.

HIENOIN TAITONI: Olen sosiaalinen ja pystyn hyvin kommunikoimaan erilaisten ihmisten kanssa :)

OUDOIN TAPANI: Näitä on varmasti enemmänkin, mutta ekana tulee mieleen kuvitelma pään sisällä miltä eläimeltä joku ihminen näyttää mun mielikuvitusrikkaassa ajatusmaailmassani :-D

EN VOISI ELÄÄ ILMAN NÄITÄ KOLMEA ASIAA: Läheisiä ihmisiä (perhe, sukulaiset, ystävät), rakkautta ja musiikkia

MITÄ TEIN EILEN KELLO 20: Värjäsin kaverini hiuksia täten onneksi hyvällä menestyksellä!

PARAS OSTOKSENI: Puman musta kiiltonahkalaukku, josta pulitin vain 30 e 90 e sijasta. Kestävää tekoa ja ollut jokapäiväisessä käytössä vuoden päivät!

TYYLIVINKKINI: Ei saa kuluttaa energiavarojansa pohtimalla muiden ihmisten mielipiteitä, vaan toteuttaa tyyliänsä juuri omien mieltymyksien ja luovuuden mukaan. Itse ainakin ihailen ihmisiä jotka uskaltavat olla omia itsiänsä, vaikka vaatetyyli eroaisi ihan päinvastoin omastani..

VINKKINI ALOITTELEVALLE BLOGGARILLE: Mitä enemmän annat tilaa omalle personaallisuudellesi blogin ulkoasuun ja sisältöön liittyvissä seikoissa, sitä parempi tulee! Bloggaamisessa - kuten missä tahansa asiassa - harjoitus tekee mestarin. Anna itsellesi lupa kehittyä ja iloitse bloggaamisen pienistä iloista. :-)

+ Lukijan täsmäkysymys juuri sinulle: Puhutaanko sun koulussasi koskaan sun blogista tai miten sun kaverit tai tutut reagoivat siihen, kun ovat saaneet kuulla, että sulla on tuollainen suosittu blogi?

Kyllä mun kaverit, perheenjäsenet ja jopa jotkut opettajat tietävät blogini olemassaolosta ja saahan siitä aina välillä kuulla jotain kommenttia. Ihmisten reaktiot ovat olleet aina erittäin positiivisia ja on ihana saada palautetta ihan face 2 face myös! Suosio on tullut pikku hiljaa, joten ei se kai kenellekkään ole tullut räjähdysmäisen radikaalina järkytyksenä. Suhtaudun siihen itsekin ns. niin normaalisti, että en edes oikein huomio jos joku blogini perusteella käyttäytyisi/reagoisi jotenkin tavallista kummallisemmalla tavalla. :-)

+ Mihin kysymykseen olet aina toivonut pääseväsi vastaamaan - nyt pääset.

Luulen, että olen joskus vastannut jo sellaiseen kysymykseen - joten jätetään tämä aukko vapaaksi!

BLOGIKAMU 14: PEETA

NIMI: Peeta

IKÄ: 24

KOTIPAIKKA: Helsinki, Kallio

BLOGIN OSOITE: http://coolnbored-peeta.blogspot.com/

MILLOIN JA MIKSI ALOITIN BLOGGAAMISEN: Aloitin bloggaamisen 2009 kesällä vähän niinkuin vitsinä (ja sen kyllä huomaa niistä postauksista). Kirjoittelin muutaman kerran, mutta sitten se jäi. Palasin saman blogin pariin 2010 loppuvuodesta saatuani innostusta valokuvaamiseen, ja siitä lähtien olen blogannut ahkerasti.

BLOGGAAMISESSA PARASTA ON: Vuorovaikutus lukijoiden kanssa. Olisi todella tylsää bloggailla jos kukaan ei kommentoisi mitään!

SIVUSTO, JOLLA KÄYN PÄIVITTÄIN: Oman blogin lisäksi ainakin facebook ja bloglovin, jonka kautta seurailen muiden blogeja. Uutisia tulee vilkuiltua Hesarin sivuilta.

SEURUSTELEN/OLEN SINKKU: Olen seurustellut poikaystäväni Markin kanssa kaksi ja puoli vuotta.

PARASTA KATSOTTAVAA: Kaikki MTV:n sarjat ovat hyvää viihdettä! Jersey shore, The Hills ja The City. Tykkään myös Skinsistä ja Täydellisistä naisista.

PARASTA KUUNNELTAVAA: Lempparibändejäni ovat esim. Bonobo, Lykke Li, The xx, Crystal castles ja MGMT. Dubstep on myös jees.

PARASTA LUETTAVAA: Tällä hetkellä lukemisen alla on 20+12 muotoilutarinaa Helsingistä -kirja, jonka sain joululahjaksi. Se on hyvin mielenkiintoinen ja kirjaan on kuvattu paljon lempipaikkojani.

UNELMATYÖNI: En vielä tiedä! Mielessä pyörii niin monenlaista. Olisi mahtavaa olla esimerkiksi sisustuslehdessä toimittajana, mutta koska en ole tajunnut opiskella viestintää niin se voi olla hieman vaikeaa. Olisi myös mahtavaa olla mukana järjestämässä erilaisia Designiin liittyviä tapahtumia.

HIENOIN TAITONI: Sisustussilmä ehkäpä? Poikaystävä ehdottaa ruuanlaittoa tai nenääni, joka haistaa kaiken erityistarkasti :D

OUDOIN TAPANI: Pesen lavuaarin kyläillessäni muiden luona, jos se on likainen!

EN VOISI ELÄÄ ILMAN NÄITÄ KOLMEA ASIAA: Ranskanbulldoggini Lulu, koti ja raha. Olenpas tylsä. Hauskemmat vaihtoehdot: kuivashampoo, kamera ja ruispalat. Noh ei noistakaan tullut yhtään sen hauskempia...

MITÄ TEIN EILEN KELLO 20: Hengailin kotona kipeänä. Luultavasti istuin koneen ääressä tai katsoin telkkaria sohvalla.

PARAS OSTOKSENI: Ulkomaanmatkat sekä järjestelmäkamera. Ja kaikki design-valaisimeni!

TYYLIVINKKINI: Hattu päähän ja menoks! Tai sitten kannattaa vaan löytää se oma tyyli kokeilemalla ja pitää siitä kiinni :)

VINKKINI ALOITTELEVALLE BLOGGAAJALLE: Panosta blogin ulkoasun selkeyteen ja toimivuuteen, opettele kuvaamaan, bloggaa niistä aiheista jotka sinua itseäsi kiinnostavat eniten, keksi jotain uutta ja kehity! Ei haittaa, vaikka kaikki olisi aluksi vähän miten sattuu, kyllä minäkin olen kehittynyt huimasti blogihistoriani aikana ja toivon mukaan tulen kehittymään vielä paljon.

+ Lukijan täsmäkysymys juuri sinulle: Kirjoitat esittelyssäsi, että ” Sitäpaitsi blogimaailma tarvitsee jonkun joka puhuu asioista suoraan.” Mitä tarkoitat tällä? :)
Tuntuu että blogimaailmassa on paljon tylsiä lässyttäjiä, jotka eivät uskalla sanoa omaa mielipidettään asioista. Noh, en aio olla yksi niistä!

+ Mihin kysymykseen olet aina toivonut pääseväsi vastaamaan - nyt pääset.
Mitä tekisin jos voittaisin lotossa 1, ei vaan 10, ei vaan 100 miljoonaa? Ostaisin mahtavan kattohuoneisto-loftin meren rannalta huikealla näköalalla varustettuna jostain päin Helsinkiä SEKÄ New Yorkia, matkustelisin hulluna kaikissa siisteissä paikoissa Markin ja Lulun kanssa, pitäisin huikeita juhlia kavereille, ostaisin yhtä hienot kämpät myös muille perheenjäsenille, perustaisin jonkun oman firman joka sisustaisi ja järkkäisi tapahtumia, antaisin hyväntekeväisyyteen osan ja säästäisin rahaa niin että siitä riittäisi hyvin loppuelämäksi. Sekä palkkaisin itselleni personal trainerin ja kokin!

NIMI: Viivi

IKÄ: 16

KOTIPAKKA: Espoo

BLOGIN OSOITE: thechildwithherownchild.blogspot.com

MILLOIN JA MIKSI ALOITIN BLOGGAAMISEN: Aloitin bloggaamisen vuoden 2010 lopulla kun sain tietää olevani raskaana. Elämässäni tapahtui suuri mullistus, jonka halusin jakaa jonkun kanssa ja mahdollisesti löytää muita samassa tilanteessa olevia/olleita. Tarkoitukseni oli aluksi kirjoittaa sillon tällöin vain raskausajan ja jättää kirjoittaminen vauvan synnyttyä, mutta ihmisten kiinnostus blogiani kohtaan kannusti jatkamaan ja kirjoittamaan useammin.

BLOGGAAMISESSA PARASTA ON: Kommenttien saaminen ja helppo tapa purkaa ajatuksia

SIVUSTO, JOLLA KÄYN PÄIVITTÄIN: Iltalehti.fi

SEURUSTELEN/OLEN SINKKU: Seurustelen

PARASTA KATSOTTAVAA: Salkkarit, zombileffat, Miron touhuaminen!

PARASTA KUUNNELTAVAA: Vaikea sanoa, kun tykkään lähes kaikesta Johanna kurkelan ja Klaasin välillä: D Raskas musiikki ei iske

PARASTA LUETTAVAA: Lehdet! En juurikaan lue kirjoja

UNELMATYÖNI: Kätilö, muusikko, lävistäjä (onhan sekin ammatti, vaikkei koulutusta tarvikkaan periaatteessa)

HIENOIN TAITONI: Vaikea sanoa. Olen luova!

OUDOIN TAPANI: Ei tuu mitään mieleen, mutta kyllä niitä on!

EN VOISI ELÄÄ ILMAN NÄITÄ KOLMEA ASIAA: meikit, kännykkä ja perhe

PARAS OSTOKSENI: Ekana tulee mieleen ensimmäiset aidot hiustenpidennykseni (klipsit), mutta varmasti jotain parempaakin on: D Ei vain tule mieleen

TYYLIVINKKINI: Todella lyhyet tytöt, älkää käyttäkö liian korkeita korkoja! Mielestäni näyttää jotenkin todella tyhmältä kun jollain 145cm pituisella tytöllä/naisella on 12cm korot.

VINKKINI ALOITTELEVALLE BLOGGARILLE: Jos mieleesi tulee päivän aikana monta postausideaa, kirjoita kaikki, mutta julkaise vasta myöhemmin. Näin sinulla on valmiina postauksia niiden päivien varalle, kun kirjoitettavaa ei näy eikä kuulu!

+ Lukijan täsmäkysymys juuri sinulle: Miten selviät siitä, kun jotkut jättävät niuhottavia kommentteja lapsen kasvattamiseen liittyen? (nimimerkki: PUTTE)
- selviän, koska en ota niitä itseeni. Tiedän olevani hyvä äiti ja paras äiti Mirolle. On monta hyvää tapaa kasvattaa lapsi, mutta kaikki eivät sitä tajua. Neuvot otan kuitenkin vastaan: )

NIMI: Nadja

IKÄ: 23vee

KOTIPAKKA: Helsinki

BLOGIN OSOITE: nadjastrange.indiedays.com

MILLOIN JA MIKSI ALOITIN BLOGGAAMISEN: Aloitin bloggaamisen huhtikuussa 2008. Ystäväni oli juuri perustanut oman blogin ja painosti muakin kokeilemaan bloggaamista. Hetken miettimisen jälkeen innostuin ajatuksesta kovasti ja siitä lähtien olenkin kirjoitellut kuulumisiani ja kuvaillut asujani blogiini.

BLOGGAAMISESSA PARASTA ON: Lukijat, ehdottomasti!

SIVUSTO, JOLLA KÄYN PÄIVITTÄIN: Sähköposti, Facebook ja oma blogi.

SEURUSTELEN/OLEN SINKKU: Seurustelen.

PARASTA KATSOTTAVAA: Suurin osa komediasarjoista on tosi jees, ja niiden lisäksi tykkään katsella True Bloodia ja Dexteriä.

PARASTA KUUNNELTAVAA: Riippuu niin paljon fiiliksestä. Kuuntelen kaikkea indiestä grindcoreen.

PARASTA LUETTAVAA: DC:n ja Marvelin sarjakuvat. Tällä hetkellä luettavana on englanninkielinen True Blood -kirjasarja.

UNELMATYÖNI: Liittyy jollain tavalla vaatteiden ja pukeutumisen kanssa työskentelyyn. Tällä hetkellä työskentelen vaatekaupassa Visual Merchandiserina, eli somistajana. Siinä hommassa todellakin pääsee paiskimaan töitä vaatteiden parissa.

HIENOIN TAITONI: Tulen erittäin hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

OUDOIN TAPANI: Ei tule mieleen yhtä tiettyä tapaa, mutta olen yleisesti tosi tarkka. Esimerkiksi kirjahyllyn kirjat on järjestelty korkeimmasta matalimpaan ja tiskiainepullon etiketti ei osaa olla seinää päin.

EN VOISI ELÄÄ ILMAN NÄITÄ KOLMEA ASIAA: Herkkuja, musiikkia ja mulle tärkeitä ihmisiä.

MITÄ TEIN EILEN KELLO 20: Taidettiin tehdä poikaystävän kanssa pastaa tomaatti-jauhelihakastikkeella. Oli hyvää!

PARAS OSTOKSENI: Tämän hetken lempiostokseni on Kartellin Bourgie-lamppu jota olin himoinnut jo jonkin aikaa.

TYYLIVINKKINI: Hymy kaunistaa jokaista ihmistä :)

VINKKINI ALOITTELEVALLE BLOGGARILLE: Uskalla olla oma ihana itsesi.

+ Lukijan täsmäkysymys juuri sinulle: Mikä on tällä hetkellä lempitatuointisi ja mistä tuli idea sen ottamiseen? (NIMIMERKKI: zaalia)
Tällä hetkellä lempparitatuointi on käsivarressa komeileva merenneito. Näin joskus netissä kuvan merenneidosta joka piteli purjelaivaa käsissään ja siitä se idea lähti. Inspiraatiokuva oli taulu, eikä siis yhtään saman tyylinen kuin tatuointini. Pyysin sitten tatuoijaa piirtämään vanhan koulukunnan version laivaa pitelevästä merenneidosta ja kehystämään sen köydellä. Ihastelen tatuointiani joka päivä!

+ Mihin kysymykseen olet aina toivonut pääseväsi vastaamaan - nyt pääset.
Jos saisit ottaa minkä tahansa eläimen lemmikiksesi, minkä ottaisit? Haluaisin kirahvin!!!

KAMU 11: KRISTIINA

NIMI: Kristiina

IKÄ: 24v.

KOTIPAIKKA: Syntynyt Oulussa, asun pk-seudulla.

BLOGIN OSOITE: cavablogi.com

MILLOIN JA MIKSI ALOITIN BLOGGAAMISEN: Aloitin blogin pitämisen kertoakseni kuulumisiani ystäville ja sukulaisille, jotka asuvat eri paikkakunnalla. Halusin ottaa myös mukaan tyttömäisiä juttuja, kuten shoppailun ja meikit. Rakastan valokuvaamista ja blogissa saa myös esitellä kuvia. Blogin pitäminen vaikutti mielenkiintoiselta harrastukselta, jossa sai toteuttaa itseään.

BLOGGAAMISESSA PARASTA ON: Se, että saa rentoutua ja tarjota samanhenkisille lukijoille inspiraatiota.

SIVUSTO, JOLLA KÄYN PÄIVITTÄIN: Facebook

SEURUSTELEN/OLEN SINKKU: Seurustelen. Suhdetta takana 7 vuotta ja vielä monta edessä :)

PARASTA KATSOTTAVAA: Salatut elämät, Huippumalli haussa, The Vampire Diaries, Sinkkuelämää...

PARASTA KUUNNELTAVAA: Musiikkimakuni on hyvin laaja, kuuntelen lähes kaikkia genrejä jonkin verran. Eniten Spotifysta soitan listahittejä.

PARASTA LUETTAVAA: Blogit ;)

UNELMATYÖNI: Täytyy sanoa, että tämän hetkinen unelmatyöni on juuri se mitä teen. Voisin myös nauttia työstä, jossa pääsee näkemään maailmaa ja tavata erilaisia ihmisiä. Näen itseni tulevaisuudessa työskentelemässä markkinoinnin tai matkailun parissa.

HIENOIN TAITONI: En ole koskaan ollut mielestäni loistava missään, enkä omaa erityisiä tai erikoisia taitoja. Tähän voisin heittää itsekkäästi, että olen hyvä ystävä :)

OUDOIN TAPANI: Saan kylmiä väreitä kun harjaan hampaita. Se ei ole suoranaisesti tapa, sillä en voi sille mitään.

EN VOISI ELÄÄ ILMAN NÄITÄ KOLMEA ASIAA: Kiinalainen ruoka, irtokarkit, läheiset.

MITÄ TEIN EILEN KELLO 20: Istuin sohvalla ja odotin että Huippis alkaa

PARAS OSTOKSENI: Meidän Kaapo-koira :)

TYYLIVINKKINI: Pukeudu siten, että tunnet olosi mukavaksi ja hyväksi vaatteissasi! Älä seuraa muodin kaikkia käänteitä, jos et ole varma niistä tai et pidä niistä. Älä mieti, mitä muut tyylistäsi ajattelevat.

VINKKINI ALOITTELEVALLE BLOGGARILLE: Mieti tarkkaan mitä haluat itsestäsi paljastaa, kirjoita vain asioista joista haluat ja nauti bloggaamisesta!

+ Lukijan täsmäkysymys juuri sinulle: Haluaisin kysyä miten hän päätyi kirjoittamaan juuri tämänlaista blogia (Nimimerkki: lasitettusydän)
- Hei lasitettusydän. Blogini oli avoimempi alussa, mutta lukijamäärän kasvettua jouduin vetämään tietyt rajat yksityisyydelle. Päädyin kirjoittamaan tällaista blogia omien kiinnostuksenkohteideni inspiroimana.

+ Mihin kysymykseen olet aina toivonut pääseväsi vastaamaan - nyt pääset. Minulla ei ole ollut koskaan tällaista kysymystä mielessäni. Pahoittelen :)

BLOGIKAMU 10: JENNA

NIMI: Jenna Kaarina

IKÄ: 17 vuotta

KOTIPAKKA: Hollola

BLOGIN OSOITE: myponydoeslsd.blogspot.com

MISTÄ BLOGIN NIMI TULEE: Se ei tule oikeastaan mistään, sillon kun blogia ulkoasuineen kaikkineen rupesin väsäämään, tuli vastaan se ikuisuuskysymys: mikä nimeksi? Selailin sitten pahimmassa inspiraation puutteessa text-tagin alla olevia kuvia weheartitistä ja sieltä tuli sitten vastaan kuva, jossa oli piirretty yksisarvinen ja ympärille tähtiä ja siinä alhaalla luki sitten harakanvarpailla ”My pony does LSD” ja se vaan tuntu jotenkin semmoiselta just mun blogin nimeltä. Siinä ei ollut päätä eikä häntää :-D

MILLOIN JA MIKSI ALOITIN BLOGGAAMISEN: Se oli semmoinen tyypillinen ajankohta, jolloin surffaa netissä keskellä yötä eikä kukaan kavereista ole onlinessa ja keskustelupalstat hiljenee. Kello taisi olla jossain aamukolmen maissa, kun eksyin Blogilistan sivuille ja siinä sitten iski idea, että miksen mäkin voisi kokeilla. Siitä se ajatus sitten lähti ja sama blogi ollut alusta asti :-D Maaliskuussa tulee kuluneeksi 2 vuotta siitä kun alotin!

BLOGGAAMISESSA PARASTA ON: Se kun muutaman päivän blogitauon jälkeen kirjautuu sisään bloggeriin ja lukijamäärä on noussut! Metsästän aina uudet lukijat ja pengon niiden mahdolliset blogit läpi. Oon aika stalkkeri, mutta kiinnostaa mimmosia ihmisiä mun jutut kiinnostaa :--D

SIVUSTO, JOLLA KÄYN PÄIVITTÄIN: No luonnollisesti Facebook kotisivuna hoho, sitten on Blogger, Bloglovin, Formspring, Demi, Flickr, Youtube, ja Wilman kirjanmerkit löytyy tosta selaimen yläreunasta :)

SEURUSTELEN/OLEN SINKKU: Seurustelen :)

PARASTA KATSOTTAVAA: The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Kauniit ja Rohkeat, Muumit ja sit kaiken huipuksi rakastan kaikkia brittisarjoja niinku Emmerdale, Sydämen Asialla ja Pokka Pitää! LIVin, JIMin ja Nelosen lifestyle-ohjelmat on myös mun salainen intohimo!

PARASTA KUUNNELTAVAA: Kuuntelen iiiihan kaikkea, riippuu vaan päivän fiiliksestä! Tällä hetkellä tykkäilen kovasti Scandinavian Music Groupista, Savage Gardenista ja Heikki Kuulasta!

PARASTA LUETTAVAA: öö Cassandra Claren kirjoittama Varjojen kaupungit -sarja!

UNELMATYÖNI: On lähellä ihmisiä. Tällä hetkellä suunnittelen lähteväni lukion jälkeen ammattikorkeeseen suorittamaan restonomin (matkailu- ja ravitsemusala) tutkintoa! Toisaalta kuitenkin tahtoisin olla vaan kotiäiti :)

HIENOIN TAITONI: Kauheen hankala tää! Yks mistä saan todella paljon kehuja on mun tyyli kirjoittaa tekstejä, kehuja tulee niin blogin lukijoilta kuin äidinkielen opettajiltakin.

OUDOIN TAPANI: En tiedä onko tää niin outoa, mut laitan aina juustosiivuja jauheliha/nakkikeiton päälle sulamaan! Kaverit koulussa ihmetteli ja äklötteli tätä tapaa :-D

EN VOISI ELÄÄ ILMAN NÄITÄ KOLMEA ASIAA: Äiti, poikaystävä Jami ja hyvin istuvat farkut!

MITÄ TEIN EILEN KELLO 20: Ootapa kun koitan parannella dementiaani :-D Taisin lukea ruotsin epäsäännöllisiä verbejä tai sitten söin päivällistä perheen kanssa!

PARAS OSTOKSENI: Oma sekarotuinen koirani Rontti!

TYYLIVINKKINI: Vaatekaappiin kannattaa metsästää mustat pillifarkut, niiden avulla välttyy monelta vaatekriisiltä!

VINKKINI ALOITTELEVALLE BLOGGARILLE: Lähde luomaan ja etsimään sitä ”omaa juttua”. Nykyään kun tusinassa on jo 13 samanlaista, älä aloita blogia koska muutkin tekee niin, kirjoita blogia itsellesi, älä pistä blogia kaiken muun edelle, sen kuuluu olla harrastus ja ei-stressaavaa puuhaa!

+ Lukijan täsmäkysymys juuri sinulle:
MILLAISET POSTAUKSET AIHEUTTAVAT ENITEN KESKUSTELUA? Lähinnä nuo anonyymien jo nimeämät ”ragepostaukset”, eli postaukset, joissa avaan suuni jostain itseä ärsyttävästä/puhuttavasta asiasta, johon oon ärsyyntyny lähinnä sen takia kun kukaan muu ei puhu asiasta ja tahdon tuoda asian esille :-D
JOUDUTKO SENSUROIMAAN KOMMENTTEJA? Aika paljon menee kommentteja viikottain bloggerin roskakorin kautta jonnekkin syvälle bittiavaruuteen, mistä niitä en osaa kaivata!
KOMMENTIT, JOISTA TULEE PARHAALLE TUULELLE: Semmoiset tsemppaavat ja hauskat kommentit! Ja semmoiset, joista kysyjästä/kommentoijasta oikeasti huomaa, että on kiinnostunut :)

+ Mihin kysymykseen olet aina toivonut pääseväsi vastaamaan – nyt pääset.

IDOLISI? Äidinäiti eli mun Ulla-mummo! Haaveilen joskus olevani niin kuin hän: omassa pehmoisessa nojatuolissa istuva pullalta tuoksuva sukkia kutova mummo, joka saa käyttää Aino-tohveleita niin paljon kuin tykkää ja katsoa hömppäsaippuasarjoja päivät pitkät!

BLOGIKAMU 9: IINA

NIMI: Iina

IKÄ: 24

KOTIPAKKA: Tammikuun lopusta Helsinki.

BLOGIN OSOITE: moumou.indiedays.com

MILLOIN JA MIKSI ALOITIN BLOGGAAMISEN: Hieman ennen joulua 2008. Lueskelin muiden blogeja ja ajattelin, että oma olisi kiva.:)

BLOGGAAMISESSA PARASTA ON: Lukijat! Se, kun höpöttää postauksen verran asiaa ja lukijat höpöttävät kommenttiboksissa takaisin. Vuorovaikutus on kiva asia.

SIVUSTO, JOLLA KÄYN PÄIVITTÄIN: EZTV! Pakko katsoa, onko suosikkisarjoista tullut uusia jaksoja. (Oikeasti en vaan halunnut vastata Facebookia, kun kaikki muut teki niin.)

SEURUSTELEN/OLEN SINKKU: Tuo kysymys vastaan itse aika hyvin itseensä. Eli kauttaviivalla, sillä tapailen kyllä erästä komistusta.;)

PARASTA KATSOTTAVAA: How I Met Your Mother, Glee, The Big Bang Theory jne.

PARASTA KUUNNELTAVAA: Aikalailla kaikki melodinen (pop/rock), jossa voi laulaa mukana. Se on paheeni, varsinkin suihkussa ja tiskatessa!:D

PARASTA LUETTAVAA: Stephen King, tuo kauhun kuningas...

UNELMATYÖNI: Sellainen, jota rakastan. En vaan ole keksinyt sitä vielä.

HIENOIN TAITONI: Luin ensin, että hienoin tatuointini. Mutta taito, hmm... Varmaan se, että saan nyrkin kokonaan suuhuni melkein rannetta myöden? En oikeesti osaa tehdä mitään hienoa.:/

OUDOIN TAPANI: Äskeisen lisäksi se, että puhun tosi usein hassuilla äänillä. Siis varmaan 50 % kaikesta, mitä suustani tulee ulos. Vähän riippuu tietysti seurasta.

EN VOISI ELÄÄ ILMAN NÄITÄ KOLMEA ASIAA: Kahvi, juustot ja popparit. Elän syödäkseni!<3

MITÄ TEIN EILEN KELLO 20: Katselin telkkarista Idolsia ja mietin, miksei Vaasan koelauluja ollut tekstitetty. Kun tämä tyttö ei vaan osaa enää sanaakaan ruotsia! Yliopisto teki musta tyhmän.:/

PARAS OSTOKSENI: Ai ikinä? Epäilemättä iMac!<3

TYYLIVINKKINI: Pukeudu, miten tykkäät, kunhan kuuntelet itseäsi. Muiden mielipiteillä ei ole väliä. Vain kuolleet kalat uivat virran mukana.

VINKKINI ALOITTELEVALLE BLOGGARILLE: Voi ei, tää on mun inhokkikysymys! Oon niin huono neuvomaan muita. Saako vastata linkillä?:)
http://moumou.indiedays.com/2011/06/08/hyvahuono-blogi/

+ Lukijan täsmäkysymys juuri sinulle: Mikä on ollut tähän mennessä mieleenpainuvin blogihaaste? Se KAMALA kuukausi/neljä viikkoa vain kuudella vaatteella. Se oli sietämätön, koska tyylini vaihtelee laidasta laitaan ja valitsen aamulla vaatteet fiilispohjalta.

+ Mihin kysymykseen olet aina toivonut pääseväsi vastaamaan - nyt pääset. Jos olisit hiphop-artisti, mikä olisi taiteilijanimesi? Ehdottomasti ShoDee, joka on muunnos ”shortysta”, koska olen niin lyhyt!

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.