Mainos
Mainos

Spyro-pelisarja

Perustettu: 14.01.2012 / Vapaa-aika

Spyro-pelisarja

Spyro 2: Gateway to Glimmer/ Ripto's Rage Soundtrack
Skylanders
Skylanders: Spyro’s Adventure (2011)
Skylanders: Spyro's Universe (2011)
Skylanders: Giants (2012)
Skylanders: Cloud Patrol (2012)
Skylanders: Lost Islands (2012)
Skylanders: Battlegrounds (2012)
Skylanders: Swap Force (2013)
Skylanders: Trap Team (2014)
Pelit
Spyro the Dragon (1998)
Spyro 2: Gateway to Glimmer (1999)
Spyro: Year of the Dragon (2000)
Spyro: Enter the Dragonfly (2002)
Spyro: A Hero’s Tail (2004)
Spyro: Shadow Legacy (2005)
The Legend of Spyro: A New Beginning (2006)
The Legend of Spyro: The Eternal Night (2007)
The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon (2008)
Spyro: Season of Ice (2001)
Spyro 2: Season of Flame (2002)
Spyro: Adventure (2003)
Spyro Orange: The Cortex Conspiracy (2004)

Spyro Year of the Dragon (ensimmäisen trilogian viimeinen osa)

Pikkuisen lohikäärmeen seikkailun kolmannessa osassa on luvassa todellinen skandaali: lohikäärmeiden munat varastetaan! Lohikäärmevuosi-juhlan aikana kaikki lohikäärmeet juhlittuaan vaipuvat sikeään uneen eivätkä huomaa, kun jäniksenhahmoinen noita Bianca sarvikuonoja muistuttavine apureineen nappaa jokaisen munan. Viime hetkellä Hunter kokee shokeeraavan havahtumisen unestaan Biancan astuttua hänen häntänsä päälle ja onnistuu siinä samalla herättämään jokaisen lohikäärmeen. Keiju Zoe saapuu lopulta kertomaan ilkeän liskonoidan, Sorceressin suunnitelmista. Sorceress aikoo valmistaa kuoriutuvien lohikäärmeenpoikasten siivistä kuolemattomaksi tekevää eliksiiriä. Aikojen alussa lohikäärmeet olivat eläneet toisessa maailmassa, joka tunnetaan nykyään nimellä "Forgotten Realms" (Unohtuneet valtakunnat). Nykyään lohikäärmeiden entiset asuinseudut on tyystin unohdettu, kuten nimestä voi jo päätellä. Lohikäärmeiden munat on piilotettu jonnekkin toiselle puolelle maapalloa, joten Spyro, Sparx ja Hunter hyppäävät koloon joka vie heidät Unohdettuihin valtakuntiin etsimään munia ja tuhoamaan Sorceressia.

Pelin tasoissa on lisäksi minipeliportaaleja, joista pääsee esim. Skeittipuistoon tai minivastus areenoille. Spyro-sarjan ensimmäisestä pelistä tutut varkaat (ts. Nyaah Nyaah -jengi) löytyvät myös pelistä.

Pelissä voi pelata myös neljällä muulla hahmolla. Sheila on voimakasjalkainen pieni kenguru, joka asuu vuoristossa vuohien kanssa. Kersantti James Byrd (sanaleikki joka viittaa sanaan bird ja samalla parodioi James Bondia.) on pingviini, jonka kolibrit ovat opettaneet lentämään. Bentley on valtaisaa jäänuijaa heilutteleva hyväsydäminen lumimies. Agentti 9 on koulutettu laboratorioapina, jolla on professorin antama laserpyssy.

Spyro 2

Spyro Gateway to Glimmer

Voitettuaan ilkeän Gnasty Gnorcin Gnorc-armeijoineen päättää Spyro kumppaninsa Sparxin kanssa lähteä hyvin ansaitulle lomalle Dragon Shores-nimiseen lomakohteeseen. Matka saa kuitenkin yllättävän käänteen kun rannikolle vievä portaali heittääkin Spyron toiseen maailmaan, keskelle Glimmeriä, kaukaisen Avalarin syrjäiseen kolkkaan. Perillä Spyro saa tietoonsa, että Avalarin asukkaat olivat luoneet portaalin joka imaisee satunnaisen lohikäärmeen heidän maailmaansa. Spyro sattui olemaan juuri tämä kyseinen lohikäärme. Asukkaat selittävät, että halusivat lohikäärmeen, jotta tämä voisi kukistaa Avalarin maailmaa terrorisoivan Ripton, pirullisen pienen otuksen, joka apureidensa Crushin ja Gulpin sekä varastetun taikavaltikan avulla aikoo ryhtyä Avalarin diktaattoriksi. Asukkaat joutuvat tyytymään suuren massatuhoajaliskon sijaan pikkuruiseen Spyroon, sillä Ripto saapui juuri sillä hetkellä paikalle ja tuhosi taikaportaalin palasiksi. Elora antaa Spyrolle Avalarin karttakirjan ja toivottaa onnea matkaan. Spyro ja Sparx eivät voi muutakaan kuin yrittää syöstä Ripton vallasta päästäkseen takaisin kotiin.

Matkalla Spyron täytyy entiseen tapaan keräillä jalokiviä, mutta lohikäärmeiden vapauttamisen sijaan on tällä kertaa tarjolla Orbeiksi kutsuttuja kultakoristeisia timanttihelmiä ja talismaanien metsästystä. Uutuutena ovat liuta uusia taitoja, jotka Spyro tulee oppimaan toisen seikkailunsa varrella. Yksi tärkeimmistä taidoista on sukeltaminen, onpa pelissä kenttiäkin jotka ovat suurimmaksi osaksi veden alla.

Vastukset
1. Crush
2. Gulp
3. Ripto

Spyro the Dragon

Spyro elelee rauhallisesti omassa kotilaaksossaan, kunnes eräänä päivänä ilkeä Gnasty Gnorc jähmettää kaikki muut lohikäärmeet kristallipatsaiksi kostoksi siitä, että hänet oli heitetty ulos lohikäärmemaailmasta eräänlaiselle romukaatopaikalle, jonne hän on nyt rakentanut oman synkän valtakuntansa ja saanut käsiinsä voimakkaan taikavaltikan. Ja niin pikkuinen Spyro lähtee siis pelastamaan isompia lajikumppaneitaan ja lyömään Gnasty Gnorcia pois vallasta. Spyro matkaa halki värikkäiden maiden timantteja keräillen ja lohikäärmeitä pelastaen. Päästäkseen etenemään tasolta toiselle tulee pelissä kerätä aarteita ja pelastaa lohikäärmeitä tarpeeksi suuri määrä, Spyro jahtaa myös lohikäärmeiden munia ryövänneitä varkaita niin sanottuja Nyaah nyaah -jengiläisiä.

Pelissä on 6 maailmaa, kussakin 5 pelattavaa kenttää, joista yksi miniboss-kenttä ja yksi lentorata

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.