Garnier Pure Active Sensitive tubettajahaaste

Perustettu: 25.04.2017 / Tyyli ja kauneus

Garnier Pure Active Sensitive tubettajahaaste

Millainen on ihanneihosi?

GARNIER PURE ACTIVE SENSITIVE KASVOVESI

Tämä kasvovesi on geelimäinen puhdistustuote, joka poistaa epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia, pienentää ihohuokosia ja estää ihon kiiltoa. Tuote sisältää salisyylihappoa ja taikapähkinäuutetta.

Käyttö: Viimeistele kasvojen puhdistus kasvovedellä. Levitä kasvovettä vanulapulle ja pyyhi sillä kasvot. Vältä silmänympärysihoa.

GARNIER PURE ACTIVE SENSITIVE KOSTEUSVOIDE

Rauhoittava kosteusvoide epäpuhtauksia vastaan palauttaa ihon kosteustasapainon hellästi. Samalla se taistelee finnejä ja epäpuhtauksia vastaan.

Erityisesti herkälle iholle suunniteltu voide ei jätä ihoa rasvaisen tai tahmean tuntuiseksi. Sisältää sinkkiä, taikapähkinäuutetta ja glyseriiniä.

Käyttö: Levitä voidetta joka päivä puhtaille kasvoille 1-2 herneen kokoinen määrä. Vältä silmänympärysihoa.

GARNIER PURE ACTIVE SENSITIVE PUHDISTUSGEELI

Saippuaton puhdistusgeeli epäpuhtauksia vastaan puhdistaa kasvojen ihon tehokkaasti ja kuivattamatta. Tuote sisältää taikapähkinäuutetta ja sinkkiä, jotka ennaltaehkäisevät epäpuhtauksia ilman kuivattavaa tunnetta iholla.

Käyttö: Levitä tuotetta kosteille kasvoille ja pese hierovin liikkein. Huuhtele huolellisesti. Iho tuntuu hetkessä pehmeältä ja raikkaalta.

By Selma Q&A

Millainen on sinusta kaunis iho?

- Hyvin hoidettu ja puhdas iho on kaunis. Muuta ei tarvita.

Puhutteko ihonhoidosta kavereiden kanssa?

- No vähän joo. Jos tietää jonkin hyvän tuotteen, niin siitä kertoo muillekin. Ja jos jollakin on ihon kanssa ongelmia, niin niihin annetaan vinkkejä.

Miten huomaat ihosi muuttuneen 28 päivän haasteen aikana

- Ihoni on nyt kirkkaampi kuin ennen. Lisäksi sen kosteus säilyy, eli olen päässyt eroon kuivasta ihosta.

Onko sinulla herkkä iho?

-On aika herkkä. Kaikki tuotteet eivät sovi minulle. Vääristä hoitotuotteista iho reagoi herkästi ja voi tulla ihottumaa.

Mikä on lempituotteesi testatuista?

-Kaikki kolme tuotetta. Mutta paras yllätys oli paksun, geelimäisen kasvoveden helppokäyttöisyys.

Iinaps Q&A

Kerro ihonhoidon aamu- ja iltarutiinisi

- Aamulla pesen kasvot puhdistusgeelillä ja laitan kasvovettä. Hetken kuluttua levitän kosteusvoiteen. Illalla pesen meikit pois kahteen kertaan puhdistusgeelillä, ja usein laitan myös yöksi kasvoveden ja voiteen.

Mikä on sinusta parasta näissä Garnierin Pure Sensitive –tuotteissa?

- Heti kun aloin käyttää tuotteita, huomasin että iho tuntui todella raikkaalta. Ja tuoksu on ihana!

Miten huomaat ihosi muuttuneen haasteen aikana?

- Vaikka olen syönyt viime aikoina paljon suklaata, ei ole silti tullut finnejä.

Mikä on lempituotteesi testatuista?

- Kosteusvoide. En ole ennen oikeastaan käyttänyt vastaavia, mutta nyt testin aikana huomasin, että se parantaa jopa meikin kestävyyttä.

HERKÄN IHON FAKTAT

Mistä tiedän että minulla on herkkä iho?

Punottaako ihosi herkästi? Onko siinä usein kutiavia kohtia, jotka ovat kuivia kuin korppu? Huomaatko ihosi muuttuvan, kun stressaat? Jos vastasit kyllä, sinulla on herkkä iho.

Apua, miten osaan hoitaa herkkää ihoani?

Ole hellä ja kärsivällinen ihosi kanssa. Käytä herkälle iholle tarkoitettuja puhdistus- ja hoitotuotteita, huolehdi riittävästä unesta, syö oikein ja juo riittävästi vettä.

Voiko iho muuttua pysyvästi vähemmän herkäksi?

Kun nukut ja syöt oikein, ihosi voi paremmin. Puhdistuksen jälkeinen ihon kosteuttaminen on erityisen tärkeää herkälle iholle. Kestäviä tuloksia saat, kun teet ihonhoidosta rutiinin.

Miksi iho on välillä herkkä ja välillä normaali?

Ihon herkkyys voi vaihdella vuodenajan ja hoitotapojen mukaan. Kesällä iho on usein paremmassa kunnossa kuin talvella, jolloin pakkanen ja viima kiusaavat.

Miten puhdistat herkän ihosi?
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.