Biozell Color Mask Ink - Toteuta hiusväriunelmasi

Perustettu: 06.06.2017 / Tyyli ja kauneus

Biozell Color Mask Ink - Toteuta hiusväriunelmasi

Tubettaja Selma Takala: Pinkki hiusväri innostaa myös pukeutumaan kirkkaammin. Tykkään yht'äkkiä jopa keltaisesta! Ja festarihiuksiin kuuluu ehdottomasti kukkapanta. Katso videoltani ohjeet pinkkien dippilatvojen tekoon!
Tubettaja Emilia Laurila: Rakastan korkeita paikkoja ja olen hypännyt pari benji-hyppyäkin. Myös pastelliliilalla hiusvärilläni haluan erottua rohkeasti joukosta ja herättää huomiota. Katso videoni tyttöjen INK-värjäysillasta!
Mikä väri olet?

Biozell Professional Color Mask INK -suoravärit ovat Suomessa valmistettuja Avainlippu-tuotteita.

Värit ovat Velvet Red, Pure Green, Fire Orange, Mystic Violet, Bubblegum Pink, Laguna Blue ja Caribbean Turquoise. Lisäksi sarjaan kuuluu pastellisävyttäjä Neutral Toner.

INK-suoravärit maksavat 12,90 €/175 ml.
Neutral Toner -pastellisävyttäjä maksaa 10,90 €/175 ml. Pakkauksen koko on erittäin riittoisa!

FAQ SUORAVÄRIT

Mikä ihmeen suoraväri?

Suoraväri on käyttövalmis hiusväri, joka ei vaadi erikseen värimassaa ja hapetetta. Suoraväri ei tunkeudu hiuskuidun sisään, vaan väripigmentit kiinnittyvät hiuksen uloimpaan kerrokseen sähkövarauksella. Suoraväri on tarkoitettu vaalennetuille hiuksille.

Kenelle suoraväri sopii?

Kaikki Color Mask INK -suoravärit ovat hajusteettomia ja ammoniakittomia. Niissä ei ole yleisesti allergisoivia aineita, ja niitä voivat käyttää myös alle 16-vuotiaat. On kuitenkin hyvä muistaa, että kaikille ainesosille voi herkistyä tai allergisoitua.

Kauanko väri kestää?

Sävy kestää hiuksissa 5-30 pesua hiuslaadusta ja käytetystä sävystä riippuen. Pinnaltaan ehjästä hiuksesta väri irtoaa helpommin kuin huokoisesta, käsitellystä hiuksesta. Muista suojata iho ja ympäristö hyvin värjätessäsi, erityisesti sinisen värin kohdalla.

Ota trendi haltuun: näin teet Blorange-hippityylin!

Kyllä, kuumista kuumin hiustrendi tänä kesänä on lämmin vaalea oranssi. Blorange-värillä eli veriappelsiinin sävyllä voit värjätä hiukset kokonaan, tehdä liukuvärjäyksen tai testata hauskoja dippilatvoja.

Näin luot hiuksiisi trendikkään BLORANGE-sävyn Biozell Professional Color Mask INK -suoraväreillä:
- 1 purkki Neutral Toneria
- 2 ruokalusikallista punaista Velvet Red -sävyä
- 2 ruokalusikallista oranssia Fire Orange -sävyä

Punaisen ja oranssin suhteita voi muutella, kunnes sävy on halutunlainen.

Täydennä tyyli kiharapohjalla, rennoilla leteillä tai huolettomalla nutturalla. Festareiden siisteimpään hippityyliin kuuluvat kampauksen lisäksi hiuksiin solmittavat kukka- ja sulkakorut sekä värikkäät isot aurinkolasit. Myös solmuvärjätyt t-paidat ja risat farkut sopivat lookiin.

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.