Avène

Perustettu: 16.07.2015 / Tyyli ja kauneus

Avène

Kurkista Avènen iloisen kuvauspäivän kulisseihin!

Kiitos kaikille Avène-testiryhmään hakeneille! Saimme yli 600 hakemusta, joista arvottiin mukaan päässeet. Testiryhmäläisille on ilmoitettu henkilökohtaisesti ja tuotteet ovat lähetetty 1.9.

Tervetuloa tyyli ja kauneus -keskustelualueelle juttelemaan Avène-ihonhoitotuotteiden käyttökokemuksista, ihonhoidosta ja ihonhoitorutiineista.

Kaikki Avène-tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen. Tuotteet soveltuvat erityisen hyvin herkälle iholle, mutta ne hoitavat hellävaraisen tehokkaasti myös normaalia tervettä ihoa ja sopivat siis kaikille!

Monipuolinen Avène-ihonhoitosarja on apteekkikosmetiikan johtotähti ja edelläkävijä, jonka valikoimasta löytyy sopivia tuotteita kaikille ihotyypeille.

Rasvainen iho

Hoitotuotteet rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Tasapainottavat tehokkaasti talineritystä. Sopivat erityisesti rasvaisen akneihon hellävaraiseen hoitoon.

Cleanance Spot Treatment Pencil 0,25 g

Hoitava ja kuivattava, paikallisesti finneille käytettävä kynä, joka hoitaa olemassa olevat finnit ja
ehkäisee uusien muodostumista. Väritön, miellyttävä koostumus.

Käyttö: Voidaan käyttää milloin vain ja sopii kaikenikäisille. Levitä kynää puhtaalle iholle näppyläkohtiin aamuin illoin sekä aina tarvittaessa.

Mistä hankit ihonpuhdistustuotteesi?

Cleanace MAT Mattifying Emulsio 40 ml

Öljytön kevyt hoitovoide. Lievittää tulehduksia ja tasapainottaa talineritystä. Päivä- sekä yövoiteeksi,
tytöille ja pojille. Sopii kaikenikäisille. Ihanteellinen meikinalusvoide.

Käyttö: Levitä puhdistetuille

Kuinka usein puhdistat ihoasi?

Cleanance Micellar Water 400 ml

Raikas puhdistusvesi, joka puhdistaa meikkiä ja epäpuhtauksia rasvaiselta iholta. Tasapainottaa myös
talineritystä. Ei sisällä alkoholia. Ihanteellinen tuote nuoren ensimmäisiin näppylöihin ja epäpuhtauksiin.

Käyttö: Helppokäyttöinen puhdistusvesi. Ota puhdistusvettä vanulappuun ja pyyhi kasvot. Ota sen
jälkeen toinen vanulappu ja käytä vettä kasvoveden tapaan. Ei tarvitse huuhdella.

Cleanance HYDRA Soothing Cleansing Cream 200 ml

Voidemainen puhdistusaine rasvaiselle epäpuhtaalle pintakuivalle iholle. Saippua-aineeton ja hellävarainen puhdistusvoide ehkäisee ihon kuivumista sekä lievittää ihoärsytystä. Puhdistusvoidetta
käytetään ihoa kuivattavan aknelääkityksen aikana. Vesiliukoinen puhdistusvoide, joka soveltuu myös erittäin pintakuivalle akneiholle.

Käyttö: Levitä puhdistusvoide kuiville kasvoille ja kaulalle. Huuhtele huolellisesti vedellä.

Cleanance HYDRA Soothing Cream 40 ml

Kosteuttava ja rauhoittava hoitovoide rasvaiselle epäpuhtaalle iholle. Käytetään ihoa kuivattavan aknelääkityksen aikana. Akneihon hoitoon käytettävä lääkehoito aiheuttaa usein liiallista ihon kuivumista
sekä myös ärsyttää ihoa, jolloin ihosta tulee vaikeasti hoidettava. Clean-Ac -hoitovoide kosteuttaa ja suojaa ihoa, ehkäisee ihon kuivumista sekä lievittää ihoärsytystä. Se soveltuu rasvaiselle iholle aina kun iho on pintakuiva. Sopii myös meikinalusvoiteeksi.

Käyttö: Levitä kasvoille ja kaulalle aamuin ja/tai illoin.

Cleanance MAT Mattifying Toner 200 ml

Rasvaisen ihon hoitava kasvovesi. Tasapainottaa talineritystä, supistaa huokosia ja ehkäisee
tulehduksia.

Käyttö: Muista ravistaa pulloa ennen käyttöä, jotta koostumus sekoittuu. Ota kasvovettä vanulappuun ja pyyhi sillä kasvot, kaula ja tarvittaessa selkä.

Mikä on suosikkisi ihonhoitotuotteista?
Minkälainen iho sinulla on?

Cleanance MASK Mask-Scrub 50 ml

Ihoa syvältä puhdistava ja kirkastava kaoliinipohjainen naamio rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. 2 in 1 -tuote, kuorinta ja naamio yhdessä.

Käyttö: Levitä naamio-kuorinta kasvoille. Anna
vaikuttaa 5 min. Sen jälkeen kostuta sormesi ja pyörittele kuorintaa kasvoilla ja kaulalla. Huuhdo runsaalla vedellä. Jos ihossasi on tulehtuneita kohtia, anna naamion vain vaikuttaa iholla, älä pyörittele kuorintanaamiota
tulehtuneilla kohdilla lainkaan, huuhtele lopuksi vedellä.

Cleanance Clensing Gel 200 ml

Raikas puhdistusgeeli, joka puhdistaa ärsyttämättä rasvaisen epäpuhtaan ihon. Ei sisällä saippua-aineita, eikä alkoholia.

Käyttö: Levitä geeliä kosteille kasvoille ja tarvittaessa rintaan sekä selkään. Huuhtele runsaalla vedellä.

Herkkä iho

Ihoa kosteuttavat, suojaavat ja rauhoittavat tuotteet herkälle, ärtyneelle ja helposti reagoivalle iholle. Nyt myös Skin Recovery -voiteissa D.E.F.I. korkki / annostelumekanismi sekä steriili valmistusprosessi. Tämän ansiosta tuotteet eivät sisällä lainkaan säilöntäaineita. Niissä ei myöskään ole hajusteita, väriaineita, alkoholia eikä parabeeneja. Ainutlaatuinen korkkimekanismi säilyttää tuotteen steriilinä ensimmäisestä käyttökerrasta viimeiseen.

Soothing Eye Contour Cream 10 ml

Rauhoittava ja kosteuttava silmänympärysvoide.
Herkälle tai ärtyneelle, kuivalle ja kutiavalle silmänympärysiholle. Erinomainen esim. siitepölyallergiasta kärsiville.

Käyttö: Ota voidetta nimettömään tai pikkurilliin ja lämmitä sitä sormien välissä. Sen jälkeen levitä voide taputellen alaluomelle silmän sisänurkasta ulkonurkkaan päin ja yläluomelle silmän sisänurkasta ulkonurkkaan päin kulmaluuta pitkin. Tarvittaessa voit levittää voidetta myös luomen liikkuvalle osalle, 2–5/krt päivässä.

Skin Recovery Rich Cream 50 ml

Rauhoittava hoitovoide herkälle kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Lievittää nopeasti ihoärsytystä voiteen sisältämän Parcerine® -yhdisteen ansiosta. Sopii hyvin myös atopiaan taipuvaiselle iholle sekä talven kuivattamalle ohuelle iholle. Täyteläinen, hyvin imeytyvä koostumus.

Käyttö: Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin. Sopii myös meikin alusvoiteeksi.

Extremely Gentle Cleanser Lotion 200 ml

Sisältää ihon punoitusta ja ärsytystä rauhoittavaa Parcerine®-yhdistettä. Kasvojen puhdistusaine, poistaa myös vesiliukoisen silmämeikin. Kevyt ja lähes öljytön koostumus.

Käyttö: Levitä kasvoille ja kaulalle. Pyyhi pois vanulapulla tai kasvopaperilla.

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.