Mainos
Mainos

JERSEY SHORE!

Perustettu: 19.09.2011 / Televisio

JERSEY SHORE!

OOH YEAH WAKE UP YEAAH!
27.2.2012 MENI PUOLEN SADAN LUKU RIKKI!!(siis 50):D
LEVITETÄÄN JERSEY SHOREN SANAA! :D
Jersey Shore!-demilän 50 jäsen oli neqq :)♥
Yli sata Jersey fania ;))
Parasta
- Paul DelVecchio "DJ Pauly D" - Ronald Ortiz-Magro "Ronnie" - Michael Sorrentino "Mike
the Situation" -Vinny Guadagnino - Samantha Giancola "Sammi the Sweetheart",
-Nicole Polizzi "Snooki" - Jenni Farley "JWoww" - Angelina Pivarnick (kaudet 1 ja 2) - Deena Nicole
Cortese (kausi 3)

Historiaa...

Jersey Shore on yhdysvaltalainen Music Televisionin tositelevisiosarja, joka seuraa kahdeksan nuoren aikuisen kesää. Jersey Shoresta on nähty kolme tuotantokautta, neljäs kuvataan kesällä 2011 ja MTV on näyttänyt vihreää valoa viidennellekin tuotantokaudelle.

Ensimmäinen kausi kuvattiin ohjelman nimen mukaisesti New Jerseyn rannikolla ja sen läheisyydessä. Toinen kausi jouduttiin kuitenkin kuvaamaan Floridan Miami Beachilla, sillä kuvausryhmä sai ensimmäisen kauden aikana porttikiellon lähes kaikkiin Jerseyn rannikkoalueen yökerhoihin. Kolmas kausi kuvattiin taas New Jerseyssä. Neljännen kauden kuvaukset on siirretty Italian Firenzeen, kun taas viides kausi on tarkoitus kuvata tutuissa New Jerseyn maisemissa.

Näyttelijät ovat pysyneet samana kaksi ensimmäistä tuontantokautta, lukuun ottamatta Angelina Pivarnickin poistumista molemmilla tuotantokausilla. Kolmannella tuotantokaudella Pivarnick korvattiin Nicole Polizzin pitkäaikaisella ystävällä, Deena Nicole Cortesella. Tämän jälkeen muutoksia ei ole näyttelijäkaartissa tapahtunut.

Ohjelma on saavuttanut suuren suosion Yhdysvalloissa. Jersey Shore on rikkonut MTV:n katsojaennätykset joka kaudella, ja kolmannen kauden avausjakson 8,45 miljoonan katsojamäärä teki sarjasta MTV:n katsotuimman sarjan kautta aikain. Lisäksi se on tehnyt tunnetuksi nykyaikaisen amerikanitalialaiskulttuurin ja sen ilmiöitä. Michael Sorrentinon mainitsema elämäntapa GTL (eng. gym, tan, laundry (suom. kuntosali, rusketus, pyykki)) on muuttunut maailmanlaajuisesti tunnetuksi termiksi.

Suosion mukana ohjelma on saanut myös paljon kritiikkiä lähinnä amerikanitalialaiselta yleisöltä, jonka mielestä se leimaa amerikanitalialaista kulttuuria pinnalliseksi. Näyttelijöiden itsestään käyttämän 'Guido'-ilmauksen on myös koettu halventavan amerikanitalialaisia, sillä sitä on yleisesti käytetty lähinnä negatiivisessa mielessä. Näyttelijöiden etninen tausta on myös saanut palautetta, sillä ainakin Jenni Farley on kertonut juurensa olevan Irlannissa ja Espanjassa, kun taas Nicole Polizzi on kertonut olevansa chileläinen, tosin amerikanitalialaisen perheen adoptoima.

Wikipedia

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.