Mainos
Mainos

Huippumalli Haussa

Perustettu: 20.09.2010 / Televisio

Huippumalli Haussa

Jaksot:
Jokaisessa jaksossa vähintään yksi kilpailija pudotetaan pois kilpailusta. Kilpailijoille tehdään kilpailun alussa muodonmuutokset ja kilpailun lopussa jäljelle jääneet kilpailijat vierailevat ulkomailla. Jokainen jakso sisältää muotinäytöksiä, valokuvauksia tai mainoksia ja jakson lopussa tuomaristo arvioi kilpailijoiden suoritukset ja potentiaalin kilpailun voittamiseen. Jokainen jakso alkaa tavallisesti sillä, että kilpailijat saavat opastusta alueella, joka liittyy viikon teemaan. Pian tätä seuraa haaste, joka liittyy kyseiseen teemaan, kuten runway-kuvaukset tai haastattelu, joista voittaja saa palkinnon. Kilpailijan pudotus on seremoniamainen; Tyra paljastaa ja ojentaa kilpailijoille, jotka eivät tipu, heidän kuvansa ja sanoo "Onneksi olkoon. Olet vielä mukana Huippumalli haussa-ohjemassa" (engl. "Congratulations. You are still in the running towards becoming America's Next Top Model".) Se, joka ei saa kuvaa joutuu palaamaan taloon ja poistumaan välittömästi.

Voittajat
Adrianne Curry (1. kausi)
Yoanna House (2. kausi)
Eva Pigford (3. kausi)
Naima Mora (4. kausi)
Nicole Linkletter (5. kausi)
Danielle Evans (6. kausi)
CariDee English (7. kausi)
Jaslene Gonzalez (8. kausi)
Saleisha Stowers (9. kausi)
Whitney Thompson (10. kausi)
Voittajat
Brittany "McKey" Sullivan (11. kausi)
Teyona Anderson (12. kausi)
Nicole Fox (13. kausi)
Krista White (14. kausi)
Ann Ward (15. kausi)
Brittani Kline (16. kausi)
Lisa D'Amato (17. kausi)
Sophie Sumner (18. kausi)
Laura James (19. kausi)

Matkat

Jokaisen kauden lopussa tytöt matkaavat ulkomaille.

1. kaudella Pariisi, Ranska
2. kaudella Milano, Italia
3. kaudella Tokio, Japani
4. kaudella Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
5. kaudella Lontoo, Iso-Britannia
6. kaudella Bangkok, Thaimaa
7. kaudella Barcelona, Espanja
8. kaudella Sydney, Australia
9. kaudella Shanghai & Beijing, Kiina
10. kaudella Rooma, Italia
11. kaudella Amsterdam, Alankomaat
12. kaudella São Paulo, Brasilia
13. kaudella Havaiji, Yhdysvallat
14. kaudella Auckland & Queenstown, Uusi-Seelanti
15. kaudella Venetsia & Milano, Italia
16. kaudella Marrakech, Marokko
17. kaudella Kreeta & Santorini, Kreikka
18. kaudella Macao & Hongkong
19. kaudella Ocho Rios & Montego Bay, Jamaika

Tuomaristo

Maaliskuussa 2010 tuomaristossa tuomaroivat Banksin lisäksi mm. muotivalokuvaaja Nigel Barker ja Voguen André Leon Talley. Entisiä tuomareita ovat mm. muoti-ikoni Twiggy, mallit Janice Dickinson ja Paulina Porizkova, stylisti Nolé Marin, catwalk-opettaja, J. Alexander, muotisuunnittelija Kimora Lee Simmons ja muotitoimittajat Beau Quillian ja Eric Nicholson. Vaikkei kuvausten johtaja Jay Manuel kuulukaan pysyvään tuomaristoon, hän esiintyy jokaisessa jaksossa. Myös entinen tuomariston jäsen, J. Alexander nähdään vielä mukana sarjassa, catwalk-opettajana. Tavallisesti tuomaristossa on myös joka viikko vieraileva tuomari.

16. kaudella tuomareina on Tyra Banks, Nigel Barker, André Leon Talley ja vaihtuva vieraileva tuomari.

Huippumalli haussa (America's Next Top Model) on Suomessa Nelosella nähtävä yhdysvaltalainen The CW-kanavan tuottama tosi-tv-sarja, jossa nimensä mukaisesti etsitään seuraavaa kansainvälisesti menestyvää valokuva- ja catwalk-mallia tuhansien amerikkalaisten nuorten naisten keskuudesta karsittujen 10-14 naisen joukosta. Ohjelman luoja, juontaja ja tuottaja on itse pitkän mallinuran tehnyt amerikkalainen Tyra Banks. Banks tuottaa sarjaa yhdessä Ken Mokin ja Anthony Dominicin kanssa. Sarjan voittajaa odottaa sopimus mallitoimiston kanssa, kuvaus suureen muotilehteen ja pääsy kosmetiikkayrityksen mainoskampanjaan. Finaalissa finaalikaksikko kilpailevat muotinäytöksessä (tuomareiden katsellessa) elävän yleisön edessä.

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.