Mainos
Mainos

Tietoa vanhemmille

 

Mikä on Demi.fi?

Demi.fi on Suomen suosituin tyttöjen foorumi, jossa tytöt voivat keskustella heitä kiinnostavista asioista, liittyvätpä ne sitten huulipunan sävyn valintaan, seurustelun aloittamiseen tai kokeeseen lukemiseen. Demi.fissä on iloinen, ystävällinen ja kannustava ilmapiiri. Täältä nuoret löytävät vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin eri alojen asiantuntijoilta ja saavat vertaistukea toisiltaan. Demi.fin kautta moni on saanut uusia ystäviä. Rekisteröityminen palveluun on maksutonta. Demi.fin kuten Demi-lehdenkin omistaa A-lehdet Oy.

 

Sivustoa valvotaan tehokkaasti

Demi.fin keskusteluja valvovat sitä varten koulutetut aikuiset, ja kuka tahansa voi ilmiantaa heille asiatonta sisältöä. He huolehtivat, että ilmapiiri säilyy hyvänä ja ettei keskustelufoorumin sääntöjä rikota. Demi.fissä ei saa kiusata, levittää laitonta materiaalia tai keskustella esimerkiksi laihduttamisesta, ulkonäön arvostelemisesta tai mistään hyvän maun vastaisesta aiheesta. Sääntöjä rikkovat keskustelut poistetaan ja tarvittaessa käyttäjän toimintaa sivustolla rajoitetaan tai käyttäjän nimimerkki poistetaan kokonaan. Vakavissa tapauksissa otamme aina yhteyttä poliisiin.

 

Ilmiantaminen on helppoa

Jos kirjautunut käyttäjä huomaa, että Demi.fin sääntöjä rikotaan, hän voi ilmiantaa keskustelun, asiattoman viestin tai OmanDemin ilmiantopainikkeella. Valvoja reagoi ilmoitukseen mahdollisimman nopeasti. Kirjautumattomat käyttäjät voivat tehdä ilmiannon palautelomakkeen kautta.

 

Sivustolla päivystää asiantuntijoita

Sivustomme tekee yhteistyötä eri alojen ammattilaisten kanssa. Nuoret voivat keskustella sivustollamme muun muassa poliisin, nuorisotyöntekijöiden ja ehkäisevää päihdetyötä tekevän ryhmän kanssa.

 

 

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.