Demi

Zayn Malik

Zayn Malik
One Directionista lähteneellä tyyliniekalla Zayn Malikilla oli pahan pojan maine.
Julkaistu: 20.2.2015

Zayn Javadd Malik

Zayn numeroina: Syntynyt 12.1.1993 (horoskooppimerkki: kauris). Sisarukset: kolme siskoa. Pituus: 180cm. Kengänkoko: 43.
Zaynin ura: Zayn kiinnostui laulamisesta ja esiintymisestä pikkupoikana, ja hän ilmoittautui X-Factoriin jo vuonna 2009. Hän kuitenkin jännitti liikaa osallistuakseen. Zayn keräsi rohkeutta vuoden ajan ja osallistui X-Factorin koelauluihin vihdoin Manchesterissa vuonna 2010. Hän ei osaa soittaa mitään instrumenttia, ellei triangelia lasketa. Hän on sanonut, että jos bändiä ei olisi, hän haluaisi olla äidinkielen opettaja. 25. maaliskuuta 2015 Zayn Malik lähti One Directionista.
Zayn ja naiset: Zayn Malik ja X-factorissa toiselle sijalle yltänyt Rebecca Ferguson deittailivat ohjelman aikana muutaman kuukauden. Marraskuussa 2011 Zayn alkoi seurustella niin ikään X-Factorista tutun Little Mix -bändin Perrie Edwardsin kanssa. He menivät kihloihin elokuussa 2013. Zayn on sanonut haluavansa mennä naimisiin ennen kuin täyttää 30 vuotta. Zaynin julkkisihastus on Megan Fox.
Lempiasiat: Zayn pitää muodista ja on One Directionin tyylikkäimpiä jäseniä. Hänet äänestettiin vuoden parhaaksi pukeutujaksi GQ-lehdessä vuonna 2014. Hän rakastaa tatuonteja ja sarjakuvia ja myöntää olleensa nuorempana sarjakuvanörtti. Zaynin kaikkien aikojen lempibändi on poikabändi *NSYNC. Hän pelkää avomerta eikä osaa uida.
Kohut: Zayn tunnetaan bändin pahana poikana. Hän polttaa tupakkaa, mutta on useasti luvannut lopettavansa. Osa maineesta juontaa juurensa uskottomuuskohuihin, joihin Zayn on joutunut. Vuonna 2012 hän tallentui hotellin käytävällä salaa kuvatulle nauhalle, kun hän kutsui nuoren tytön yöksi hotellihuoneeseensa. Keväällä 2013 australialainen striptease-tanssija myi julkisuuteen kuvia nukkuvasta, paidattomasta Zaynista yhdessä vietetyn yön jälkeen. Pettämishuhuista suivaantunut Zayn poisti Twitter-tilinsä väliaikaisesti, sillä ei jaksanut lukea sinne tulvivia inhottavia viestejä. Tyttöystävä Perrie Edwards joko antoi Zaynille anteeksi tai ei uskonut juoruja, sillä parisuhteeseen kohut eivät vaikuttaneet.
Tätä et tiennyt: Pakistanilaistaustaisen Zaynin etunimi kirjoitetaan alkuperäisesti Zain. Se on arabiaa ja tarkoittaa kaunista.
Zayn somessa: Twitter: @zaynmalik Instagram: @niazkilam
Kommentoi »