Demi

YouTuben ja Instagramin ihanat tähdet – tutustu Demin yhteisöön


Demin yhteisöön kuuluu monta hauskaa, rohkeaa ja luovaa persoonaa. Kuka piristäisi päivääsi?

Supersuosittu pelitubettaja Paqpa julkaisee hauskoja videoita joka päivä

"Kuvaan monipuolisesti erilaisia pelivideoita ja joskus vähän muutakin. Pelaan pelien juonia läpi, saatan tutkia pelien odottamattomia salaisuuksia ja hassutella kavereiden kanssa. Parhaiten kanavani sisältöä kuvaavat Hello Neighbor -sarjan videot.”

Lue lisää Paqpan eli Beatan kanavasta!

Hulvaton Elisa Malik antaa parhaat vinkit ja neuvot

"Kuvaan monenlaisia videoita, esimerkiksi vinkkivideoita. Suurin osa seuraajistani on minua nuorempia, joten haluaisin tehdä videoita, joissa neuvon heitä asioissa, joista itselläni on jo kokemusta ja tietoa. Parhaiten kanavani sisältöä kuvaa ehkä epilaattorin testausvideo."

Lue lisää Elisan kanavasta!

Elinan ja Sofian positiivisuus hurmaa sinutkin

Elina: ”Meidän kanavalla on my day -videoita, julkkisten haastatteluvideoita ja tanssivideoita. Äiti auttaa usein kuvauksissa tai videoiden teossa. Kuvaamme videoita myös itse tai ammattikuvaajien kanssa. Haluamme jakaa kanavan kautta positiivisuutta: varaudu positiiviseen vaikutukseen!”

Sofia: ”Emme etsi positiivisuutta mistään tietystä jutusta, vaan se tulee meidän sisältä. Joskus on surullisempi päivä, mutta se menee ohi. Monet tilaajamme ovat sanoneet, että ovat saaneet paremmat välit siskoonsa meidän kanavan kautta. Siskoilla on ollut riitaa, mutta meitä katsomalla he ovat tajunneet, että riitely on turhaa. Ja että sisko on tärkeä. Videoitamme katsomalla voi oppia ymmärtämään toisiaan paremmin.”

Lue lisää Elinan ja Sofian kanavasta!

Herttainen Iinaps valottaa opiskelijan elämää

"Kuvaan melko usein vlogeja. Kanavallani on myös aihevideoita, ja nyt kun aloitin yliopisto-opiskelun, kouluun liittyviä videoita on paljon. My week videolta saa hyvän kuvan siitä, millainen ihminen olen ja miten vietän aikaani."

Lue lisää Iinan kanavasta!

DIY-guru DitaBibiana koukuttaa sinutkin askartelun maailmaan

"Kuvaan hyvin erilaisia videoita, monenlaisista aiheista. Suosituimmat videoni ovat DIY-videoita, joilla askartelen erilaisia asioita. Video, jolla teen erilaisia puhelimen suojakuoria on hyvä esimerkki kanavani sisällöstä."

Lue lisää Ditan kanavasta!

Namikolinx-kanavalta löytyy jokaiselle jotain, pastellista kauhupeleihin

"Teen aika laidasta laitaan videoita: mydayta, kauhupelivideoita, ihan mitä mieleen juolahtaa! Omaperäisestä tyylistäni huolimatta videoni ovat tarkoitettu kaikille. Toivon, että saan katsojan hymyilemään. Sinä sanot, minä teen -video kuvaa ehkä parhaiten kanavani sisältöä."

Lue lisää Mirandan kanavasta!

Eerika Haikosen kiehtovat vlogit koukuttavat

"Kuvaan videoita aiheista, jotka liittyvät elämääni ja joista olen itse kiinnostunut. Asunnon esittelyvideo on hyvä esimerkki kanavani sisällöstä."

Lue lisää Eerikan kanavasta!

By Selma on ihana yhdistelmä kauneusvinkkejä ja testivideoita

"Teen aika paljon erilaisia vinkki- ja testivideoita. Kuvaan myös lifestylevideoita, esimerkiksi meikkivideoita. Kanavani sisältöä on vaikea kuvailla, mutta Nykynuorten somevillitykset -video on hyvä esimerkki siitä mitä teen."

Lue lisää Selman kanavasta!

Energinen Alina innostaa sinutkin letittämään

"Postaan Instagramiini yleensä joka toinen päivä. En suunnittele lettejä. Minulla saattaa olla jokin visio, jota kokeilen. Teen lettejä vähän lennosta, mutta panostan meikkiiin ja tyyliin. Kesällä kuvaan enemmän juhlapostauksia. Välillä teen teemapostauksia, esimerkiksi viime kesänä minulla oli #bohosummerhairseries, jossa oli rennompia kesäkampauksia.

Some ja letittäminen ovat minulle harrastus, joka on vienyt minut paikkoihin, joista olen haaveillut. Instan tilaustöiden kautta olen päässyt esimerkiksi mukaan morsiamen hääpäivään ja tekemään vanhojentanssien kampauksia. Muistan jokaisen lettini."

Lue lisää Alinasta ja tutustu hänen Instagram-tiliinsä: @moonlightbraids

Julkaistu: 30.11.2018