Demi

YouTuben ja Instagramin ihanat tähdet – tutustu Demin yhteisöönYouTuben ja Instagramin ihanat tähdet – tutustu Demin yhteisöön

Demin yhteisöön kuuluu monta hauskaa, rohkeaa ja luovaa persoonaa. Kuka piristäisi päivääsi?
Teksti Demi-toimitus

Hulvaton Elisa Malik antaa parhaat vinkit ja neuvot

"Kuvaan monenlaisia videoita, esimerkiksi vinkkivideoita. Suurin osa seuraajistani on minua nuorempia, joten haluaisin tehdä videoita, joissa neuvon heitä asioissa, joista itselläni on jo kokemusta ja tietoa. Parhaiten kanavani sisältöä kuvaa ehkä epilaattorin testausvideo."

Lue lisää Elisan kanavasta!

Herttainen Iinaps valottaa opiskelijan elämää

"Kuvaan melko usein vlogeja. Kanavallani on myös aihevideoita, ja nyt kun aloitin yliopisto-opiskelun, kouluun liittyviä videoita on paljon. My week videolta saa hyvän kuvan siitä, millainen ihminen olen ja miten vietän aikaani."

Lue lisää Iinan kanavasta!

DIY-guru DitaBibiana koukuttaa sinutkin askartelun maailmaan

"Kuvaan hyvin erilaisia videoita, monenlaisista aiheista. Suosituimmat videoni ovat DIY-videoita, joilla askartelen erilaisia asioita. Video, jolla teen erilaisia puhelimen suojakuoria on hyvä esimerkki kanavani sisällöstä."

Lue lisää Ditan kanavasta!

Namikolinx-kanavalta löytyy jokaiselle jotain, pastellista kauhupeleihin

"Teen aika laidasta laitaan videoita: mydayta, kauhupelivideoita, ihan mitä mieleen juolahtaa! Omaperäisestä tyylistäni huolimatta videoni ovat tarkoitettu kaikille. Toivon, että saan katsojan hymyilemään. Sinä sanot, minä teen -video kuvaa ehkä parhaiten kanavani sisältöä."

Lue lisää Mirandan kanavasta!

Eerika Haikosen kiehtovat vlogit koukuttavat

"Kuvaan videoita aiheista, jotka liittyvät elämääni ja joista olen itse kiinnostunut. Asunnon esittelyvideo on hyvä esimerkki kanavani sisällöstä."

Lue lisää Eerikan kanavasta!

By Selma on ihana yhdistelmä kauneusvinkkejä ja testivideoita

"Teen aika paljon erilaisia vinkki- ja testivideoita. Kuvaan myös lifestylevideoita, esimerkiksi meikkivideoita. Kanavani sisältöä on vaikea kuvailla, mutta Nykynuorten somevillitykset -video on hyvä esimerkki siitä mitä teen."

Lue lisää Selman kanavasta!

Valloittava Ella Castrén taltuttaa my day -nälän

"Kuvaan paljon perinteisiä vlogeja eli omaan elämääni liittyviä videoita. Myös kaverini ja perheeni ovat usein videoilla mukana. Kanavani tyyliä kuvaa ehkä parhaiten my day -video Las Palmasista."

Lue lisää Ellan kanavasta!

Energinen Alina innostaa sinutkin letittämään

"Postaan Instagramiini yleensä joka toinen päivä. En suunnittele lettejä. Minulla saattaa olla jokin visio, jota kokeilen. Teen lettejä vähän lennosta, mutta panostan meikkiiin ja tyyliin. Kesällä kuvaan enemmän juhlapostauksia. Välillä teen teemapostauksia, esimerkiksi viime kesänä minulla oli #bohosummerhairseries, jossa oli rennompia kesäkampauksia.

Some ja letittäminen ovat minulle harrastus, joka on vienyt minut paikkoihin, joista olen haaveillut. Instan tilaustöiden kautta olen päässyt esimerkiksi mukaan morsiamen hääpäivään ja tekemään vanhojentanssien kampauksia. Muistan jokaisen lettini."

Lue lisää Alinasta ja tutustu hänen Instagram-tiliinsä: @moonlightbraids

Julkaistu: 30.11.2018