Demi

Somen ihanin yhteisö YouTubessa ja Instagramissa

Somen ihanin yhteisö YouTubessa ja Instagramissa
Kaipaatko piristystä päivään? Tutustu Demin kanaviin ja persoonallisiin sometähtiimme.
Julkaistu: 30.11.2018

Demin videoilla tähdet rikkovat tabuja ja puhuvat suoraan menkoista, mielenterveydestä ja kiusaamisesta

Demin YouTube-kanavalta löydät lempijulkkistesi ja -tubettajiesi haastatteluita, hauskoja haasteita, vastauksia nuoria askarruttaviin kysymyksiin, samaistuttavia tarinoita ja tekemistä tylsiin hetkiin. Demin videoilla tähdet puhuvat suoraan muun muassa menkoista, kiusaamisesta, mielenterveydestä, rakkaudesta ja itsetunnosta.

Tilaajien suusta: 3 syytä tilata Demin kanava

1. "Demin kanavalla käsitellään mun mielestä tärkeitä ja mielenkiintoisia asioita. Sieltä saa tosi hyviä vinkkejä ja ne aiheet on sellaisia, että ne koskettaa mun elämää."

2. "Demin videoissa esiintyy monesti mun lempitubettajia ja julkkiksia, ja ne puhuu myös sellaisista asioista, mistä ne ei kerro niiden omilla kanavilla."

3. "Demin kanavalta saa aina tosi luotettavaa tietoa, mutta sellaisella hauskalla ja rennolla twistillä, joten mä katson niitä aina, kun mulla on tylsää."

Supersuosittu pelitubettaja Paqpa julkaisee hauskoja videoita joka päivä

"Kuvaan monipuolisesti erilaisia pelivideoita ja joskus vähän muutakin. Pelaan pelien juonia läpi, saatan tutkia pelien odottamattomia salaisuuksia ja hassutella kavereiden kanssa. Parhaiten kanavani sisältöä kuvaavat Hello Neighbor -sarjan videot.”

Hulvaton Elisa Malik antaa parhaat vinkit ja neuvot

"Kuvaan monenlaisia videoita, esimerkiksi vinkkivideoita. Suurin osa seuraajistani on minua nuorempia, joten haluaisin tehdä videoita, joissa neuvon heitä asioissa, joista itselläni on jo kokemusta ja tietoa. Parhaiten kanavani sisältöä kuvaa ehkä epilaattorin testausvideo."

Elinan ja Sofian positiivisuus hurmaa sinutkin

Elina: ”Meidän kanavalla on my day -videoita, julkkisten haastatteluvideoita ja tanssivideoita. Äiti auttaa usein kuvauksissa tai videoiden teossa. Kuvaamme videoita myös itse tai ammattikuvaajien kanssa. Haluamme jakaa kanavan kautta positiivisuutta: varaudu positiiviseen vaikutukseen!”

Sofia: ”Emme etsi positiivisuutta mistään tietystä jutusta, vaan se tulee meidän sisältä. Joskus on surullisempi päivä, mutta se menee ohi. Monet tilaajamme ovat sanoneet, että ovat saaneet paremmat välit siskoonsa meidän kanavan kautta. Siskoilla on ollut riitaa, mutta meitä katsomalla he ovat tajunneet, että riitely on turhaa. Ja että sisko on tärkeä. Videoitamme katsomalla voi oppia ymmärtämään toisiaan paremmin.”

Namikolinx-kanavalta löytyy jokaiselle jotain, pastellista kauhupeleihin

"Teen aika laidasta laitaan videoita: mydayta, kauhupelivideoita, ihan mitä mieleen juolahtaa! Omaperäisestä tyylistäni huolimatta videoni ovat tarkoitettu kaikille. Toivon, että saan katsojan hymyilemään. Sinä sanot, minä teen -video kuvaa ehkä parhaiten kanavani sisältöä."

Energinen Alina innostaa sinutkin letittämään

"Postaan Instagramiini yleensä joka toinen päivä. En suunnittele lettejä. Minulla saattaa olla jokin visio, jota kokeilen. Teen lettejä vähän lennosta, mutta panostan meikkiiin ja tyyliin. Kesällä kuvaan enemmän juhlapostauksia. Välillä teen teemapostauksia, esimerkiksi viime kesänä minulla oli #bohosummerhairseries, jossa oli rennompia kesäkampauksia.

Some ja letittäminen ovat minulle harrastus, joka on vienyt minut paikkoihin, joista olen haaveillut. Instan tilaustöiden kautta olen päässyt esimerkiksi mukaan morsiamen hääpäivään ja tekemään vanhojentanssien kampauksia. Muistan jokaisen lettini."

Lue lisää Alinasta ja tutustu hänen Instagram-tiliinsä: @moonlightbraids

Kommentoi »