Demi

YouTube mullisti Dylan O'Brienin elämän

YouTube mullisti Dylan O'Brienin elämän
Demi tapasi: Lue, miksi Labyrintti-elokuvan pääroolissa ja Teen Wolf -sarjassa hurmaava Dylan O’Brien on itkenyt itsensä uneen.
Julkaistu: 4.11.2014

Thomas (Dylan OBrien) herää Labyrintti-elokuvassa vangittuna suureen labyrinttiin, jossa on muitakin nuoria. Jännittävä elokuva perustuu James Dashnerin suosittuun The Maze Runner -romaaniin.

Taitava juoksija teki vaikutuksen

Minuutit kiitävät, kun tämän hetken kuumin nuori lupaus Dylan O’Brien, 23, juttelee elämästään haastattelupöydässä lontoolaisessa luksushotellissa. Hän huitoo puhuessaan, napittaa ruskeilla silmillään suoraan kohti ja väläyttää häikäisevän hymynsä. Dylan saattaa heittää rennon vitsin mutta vakavoitua seuraavassa hetkessä.

Labyrintti-elokuvassa Dylanin roolihahmo Thomas juoksee paljon, joten kuvauspäivät olivat fyysisesti rankkoja. Muut näyttelijät ylistävät Dylanin urheilullisuutta ja loputonta uurastusta. He paljastavat, että tämän polvi vihoittelee edelleen kuvausten rääkin vuoksi. Dylan vähättelee uhrauksiaan ja väittää olevansa kömpelö ja outo juoksija.

– Rakastan tarinaa ja kirjaa niin, etten välittänyt, vaikka pökertyisin päivän päätteeksi, hän kertoo.

– Dylan todella antoi kaikkensa kuvauksissa, Labyrintti-vastanäyttelijä Kaya Scodelario kehuu Demille.

 

YouTube muutti Dylanin elämän

Nuorena Dylanin lempipuuhaa oli kuvata videoita YouTubeen. Hauskoilla pätkillä hän esimerkiksi hauskuuttaa Spice Girlsin Wannabe-hitin tahtiin tai näyttää, miten valmistaudutaan kokeisiin 45 sekunnissa. Videoiden tekemisestä tuli henkireikä, kun 12-vuotiaan Dylanin perhe muutti toiselle puolelle Yhdysvaltoja.

– Oloni oli surkea, koska kalifornialaiskaupunki ei ollut vastaanottavainen vaan täynnä klikkejä. Halusin vain palata takaisin New Jerseyyn ystävieni luokse.  Äitini hoki, että kaikki muuttuu paremmaksi, mutta itkin joka ilta itseni uneen. Minulla ei ollut ystäviä vuosiin, joten tein videoita viihdyttääkseni itseäni koulun jälkeen.

Dylan kehittyi videoiden tekemisessä ja alkoi haaveilla elokuvaohjaajan urasta. Hän ei ehtinyt opiskella alaa, sillä kohtalo puuttui peliin.

– Videoilla oli tuolloin noin 500 tilaajaa. En siis ollut nettikuuluisuus, mutta oikea ihminen sattui näkemään ne.  Nykyinen managerini ajatteli, että minussa on sitä jotain. Hän otti yhteyttä ja kysyi, haluaisinko mennä koekuvauksiin, Dylan kertaa.

Pian Dylan sai roolin MTV:n Teen Wolf -sarjassa, josta tuli supersuosittu.

– Päädyin näyttelijäksi vahingossa, mikä melkein saa minut uskomaan kohtaloon. Jos olisin jäänyt New Jerseyyn, en olisi ahkeroinut videoita eikä minulla olisi uraa näyttelijänä. Nyt tuntuu, että teen sitä, mitä minun kuuluukin.

 

Valokeila vaivaannuttaa ujoa näyttelijää

Fanien intohimoisuus saa Dylanin vaivaantumaan. Hän vitsailee, ettei aurinkolasien taakse piiloutuminen toimi. Näyttelijä tapaa fanejaan, mutta hänestä ei ole reilua, ettei hän voi olla rauhassa missään. Dylan ei esimerkiksi voi käydä elokuvissa.

– Kahdella viime kerralla en päässyt näytökseeni, sillä jouduin fanien saartamaksi. Se on ok, sillä voin katsoa elokuvia kotisohvalla. Nykyään välttelen leffateattereita, koska olen ujo. Teen Wolfin roolihahmollani Stilesilla on uskomaton itseluottamus, toisin kuin minulla. Hän puhuu kelle tahansa missä tahansa. Samat tilanteet saisivat minut hätääntymään, Dylan tunnustaa.

 

Lue lisää Dylanista.

Kommentoi »