Demi

Yökylässä kullan luona

Yökylässä kullan luona
Ekaa yötä kullan luona ei kannata turhaan hermoilla. Poimi vinkit heinäkuun Demistä ja tästä jutusta, niin olosi on takuulla rento.
Julkaistu: 24.6.2013

Selätä vastoinkäymiset

Olet kasvissyöjä, mutta kultasi kotona on tarjolla vain kinkkuleipiä ja pekonia.

Kerro kullallesi etukäteen, jos sinulla on erikoisruokavalioita. Hän voi vihjata niistä vanhemmilleen, jottet joudu yllättävään tilanteeseen ruokapöydässä. Omia periaatteita ei tarvitse muuttaa, mutta kerro suoraan, ettei vika ole ruuassa. Muista olla joustava: vaikka mustikkajogurtti ei ole lempiaamiaisesi, voit varmasti tehdä poikkeuksen.

Kultasi ärsyttävä pikkuveli häiritsee teitä jatkuvasti.

Pikkuveli haluaa todennäköisesti vain tutustua sinuun – omalla ärsyttävällä tavallaan. Sopikaa, että pelaatte hetken vaikkapa Xboxia yhdessä, ja sitten veli antaa teille omaa rauhaa. Jos sekään ei auta, lähtekää iltalenkille ihan kahdestaan.

Demittäjät kertovat

Menkkani alkoivat, kun olin ensimmäistä kertaa poikaystävälläni yötä. Oli ihana nukahtaa ja herätä kullan vieressä, mutta aamu sai nolon käänteen, kun huomasin allani hillittömän verilammikon. withnoname

Nukuimme kapeassa sängyssä ja heräilimme tunnin välein pusuttelemaan. ihaa90

Ihastukseni asui viereisellä paikkakunnalla lyhyen junamatkan päässä. Olin illalla saattamassa häntä asemalle ja päätimme mennä sisälle junaan lämmittelemään ennen kuin se lähtisi liikkeelle. Kuinkas kävikään, ovet menivät lukkoon ja juna lähti kiitämään kohti poikakaverini paikkakuntaa. Menin hänen kämppäänsä yöksi. Mitään sen kummempaa ei vielä silloin tapahtunut, mutta se oli hauska tapaus jälkikäteen ajateltuna. ennah_

Kommentoi »