Wish I Was Here

Wish I Was Here
Unelmaperhe selviää
Julkaistu: 16.1.2015
Wish I Was Here -draa­makomedia kertoo kalifornialaisesta Bloomin perheestä, joka kohtaa rahavaikeuksia ja suuren surun. Isoisä maksaa Bloomin lasten koulunkäynnin, mutta kun hän sairastuu syöpään ja joutuu käyttämään rahansa hoitoihin, lasten on pakko lopettaa yksityiskoulu. Isä päättää opettaa lapsiaan toistaiseksi kotona, mistä seuraa ongelmia mutta myös hauskuutta ja syvällisiä keskusteluja. Suomalainen katsoja hoksaa myös, miten hienoa on, että koulutuksen tai syöpähoitojen laatu ei ole meillä kiinni rahasta.
Bloomin perheenpää Aidan (Zach Braff) on juuri sellainen isä, jonka haluaisi itselleen. Hän pitää lastensa kanssa hauskaa ja kehuu tytärtään kauniiksi. Toisaalta hän on myös ärsyttävän itsekäs ja lapsellinen. Gracea näyttelevä Joey King, 15, muistuttaa nuorta Reese Witherspoonia ja on vähintään yhtä lahjakas. Hänestä kuulemme vielä varmasti. Aidanin nörtin veljen ihastuksena nähdään ihana Twilightista tuttu Ashley Greene
Elokuva muistuttaa lempeästi siitä, miten tärkeää on kertoa läheisilleen, että heistä välittää. Wish I Was Here sopii katsottavaksi perheen kanssa. Se ei ole siirappinen unelma täydellisestä perheestä vaan lämmin kuvaus ihanista ihmisistä, joilla menee välillä tosi huonosti. 
Kommentoi »