Demi

Voisitteko seurustella suomalaisen tytön kanssa, Marcus ja Martinus?

Voisitteko seurustella suomalaisen tytön kanssa, Marcus ja Martinus?
Demi tapasi heinäkuun kansitähdet Marcuksen ja Martinuksen Oslossa. Supersuositut norjalaispopparit paljastivat yllättäviä asioita itsestään.
Julkaistu: 27.6.2017

1. Ei vielä naimisiin!

Girls-hittibiisissään15-vuotiaat Marcus ja Martinus Gunnarsen laulavat siitä, kuinka tytöt sekoittavat pään. Tyttöystäviä pojilla ei kuitenkaan vielä ole. Nopean kieltävän vastauksen jälkeen he alkavat hoilata yhteen ääneen: ”Ei, ei, eiii…”

Pojat sanovat, että voisivat tapailla myös suomalaista tyttöä.

”Totta kai!” he vakuuttavat kuorossa.

”Miksi ei?” Marcus jatkaa.

Fanit ovat pojista siistejä, mutta tuntuu oudolta nähdä ihmisten itkevän ja pyörtyilevän heidän vuokseen. Entä mitä veljekset ajattelevat, kun fanit vakuuttavat sosiaalisessa mediassa haluavansa heidän kanssaan naimisiin?

”Olemme liian nuoria! Odottakaa, että olemme edes 28”, Marcus parahtaa nauraen.

2. Ystävinä aikuisia ja Isac Elliot

”Ikke, Ikke, Ikke!” Martinus innostuu hokemaan kysyttäessä Isac Elliotista. Veljekset ystävystyivät suomalaispopparin kanssa yhteisellä kiertueella ja ovat hengailleet yhdessä, kun duo on vieraillut Suomessa.

Marcuksella ja Martinuksella on paljon ystäviä, mutta suurin osa heistä on 20–40-vuotiaita aikuisia, jotka työskentelevät duon kanssa.

3. Aina yhdessä

”15 tuntia on pisin aika, jonka olemme olleet erossa”, Marcus kertoo.

Vapaa-ajallaan pojat pelaavat yhdessä FIFA-jalkapallopeliä, katselevat YouTube-videoita ja ottavat rennosti. Yhteen hitsautuneella kaksikolla on silti omat huoneet. Marcuksen huone on suurempi ja sotkuisempi. Pojat viettävät silti enemmän aikaa siellä, koska huoneessa on yhteinen PlayStation.

Milloin Marcus ja Martinus riitelevät ja mitä mieltä heidän pikkusisko on veljiensä urasta? Lue lisää heinäkuun Demin kansijutusta! Lehdessä myös M&M-jättijuliste!

Lue myös:

Kommentoi »