Demi

Viisi vinkkiä täydelliseen juhlameikkiin

Viisi vinkkiä täydelliseen juhlameikkiin
Kysyimme kauneusguruilta vinkkejä juhliin. Jokainen näistä toimii tyylisi kauneuskikkana myös yksinään.
Julkaistu: 17.5.2016

1. Tee luonnollinen meikkipohja.

Huolellisen meikkipohjan idea on, että se näyttää mahdollisimman huomaamattomalta. Meikkivoiteen levittäminen puhtain käsin on näppärää. Jos käytät sientä, ota mallia vloggaaja Michelle Khanilta.

”Levitä meikki kostealla sienellä. Suosi pehmeää meikkisientä, jonka saat puristettua kunnolla kasaan. Sillä meikki levittyy parhaiten. Kastele sieni ennen meikin levittämistä. Purista vesi pois ja levitä meikkivoide hieman kostealla sienellä. Siten saat levitettyä voidetta ohuelti, ja meikki näyttää luonnolliselta.”

2. Näin piilotat finnin.

Näppylät eivät kysy, onko tiedossa juhlat. Onneksi se ei haittaa, sillä näpyt saa piiloon.

”Peitän finnin nestemäisellä tuotteella, kuten meikkivoiteella tai bb-voiteella. Silloin tulos on luonnollisempi kuin peiteaineella. Parhaiten toimii hieman omaa meikkipohjaa tummempi sävy, sillä liian vaalea tuote korostaa näppyä.” Mariela Sarkima, meikkitaiteilija.

1. Levitä meikkivoide näpylle huulipunasiveltimellä. Ohuella päällä saa värin juuri näpyn päälle eikä sen ympärille.

2. Kiinnitä väri painamalla ihoa kevyesti puhtaalla sormella.

3. Töpötä vanupuikolla puuteria tai meikkipuuteria näpyn päälle. Näin varmistat, että peitevoide pysyy.

3. Korosta hehkuasi kuultovoiteella.

Luultavasti säteilet onnea niin, että et tarvitse kosmetiikkaa avuksi. Jos haluat varmistaa säteilyn, tee näin:

”Töpöttele kuultovoidetta poskipäille, nenän varteen, huulten amorinkaarelle ja kulmaluille kulmakarvojen alle. Piirteet pomppaavat esiin, ja kasvot kirkastuvat. Puuteriset ja nestemäiset korostusvärit ovat usein hyvin helmiäishohtoisia ja kimaltavat liikaa päivänvalossa.” Jenna Kämäräinen, Trendin kauneustoimittaja.

4. Valitse meikkiisi yksi asia, joka on näyttävä.

Kaikkein yksinkertaisin kikka näyttävään juhlameikkiin on kirkkaanpunaiset huulet. Ne sopivat sekä päivä- että iltajuhliin.

”Mattapuna säilyy huulilla hyvännäköisenä pitkään. Sen kanssa toimii erityisen hyvin luonnollinen silmämeikki.” Zoella, vloggaaja ja bloggaaja.

5. Varovasti kulmakarvojen kanssa!

”Jos nypit kulmakarvojasi, ole varovainen, ettet napsi pois liikaa. Kynittyjen kulmakarvojen kasvu vanhaan muotoon voi kestää vuosia.” Vesa Kalho, lontoolaisen Harrods-tavaratalon sisäänostaja.

+1. Näin saat tuoksun kestämään.

”Ennen kuin suihkutat hajuvettä, levitä siihen kohtaan iholle vaseliinia. Tuoksu kestää silloin paljon pitempään!” Alisha Marie, vloggaaja.

Lue myös:

Kommentoi »