Demi

Viisi tubettajaa, jotka katosivat mystisesti YouTubesta

Viisi tubettajaa, jotka katosivat mystisesti YouTubesta
Muistatko vielä nämä YouTube-tähdet? Listasimme viisi tyyppiä, joiden videoita kaipaamme.
Julkaistu: 29.6.2016

1. Mentaalisavuke

Huippusuosittu tubettaja Aleksi Rantamaa lopetti kanavansa päivittämisen viime vuonna. Syy oli kuitenkin hyvä: Aleksi sai pestin Yleltä ja tekee nykyään videoita Kioski-ohjelmaan. Mentaalisavukkeen fanit eivät ole luovuttaneet, sillä kanavalla on edelleen 133 000 tilaajaa.

 

2. MissHannahMinx

Ihanaa japanilaishenkistä kauneuskanavaa pitänyt Hannah Minx katosi yhdessä yössä YouTubesta ja muualta sosiaalisesta mediasta. Suositun tubettajan katoamistemppua on puitu loputtomasti netin keskustelupalstoilla. Viimeinen video ilmestyi vuonna 2013.

3. Dylan O’Brien

Tiesitkö, että komea Dylan O’Brien aloitti uransa tubettajana? Uusia videoita ei ole tullut enää vuoden 2009 jälkeen. Onneksi Dylan ei kadonnut minnekään, sillä hän nousi menestykseen Teen Wolf -sarjan ja Labyrintti-elokuvien ansiosta.

 

4. Elisabeth Lydia

14-vuotias Elisabeth Lydia tuli tunnetuksi upeasti kuvatuista ja editoiduista videoistaan. Viime vuonna Elisabeth kuitenkin kiitti videon kuvaustekstissä katsojiaan ja kertoi, että pitää taukoa tubettamisesta. Häntä voi yhä seurata Instagramissa elisabethlydiaa-nimellä ja Snapchatissa nimellä elisabethlydia.

 

5. Mikko Toivonen

Mikko Toivonen aloitti tubettamisen vuoden 2014 alussa, ja suosio kasvoi nopeasti. Pian hauskat videot keräsivät yli 100 000 katsojaa. Kesällä 2015 into hiipui, ja lopulta Mikko kertoi, ettei tubettaminen ole enää hänen juttunsa.

Lue lisää tubettajista Tube-fanilehdestä! Lehdestä löydät tämän hetken kuumimmat kotimaiset ja ulkomaalaiset YouTube-tähdet, kiinnostavimmat videot, parhaat tubevinkit ja hauskimmat tehtävät. Nappaa omasi elokuussa lehtihyllystä!

Kommentoi »