Demi

Viisi täydellistä asua, joita haluat kokeilla nyt

Viisi täydellistä asua, joita haluat kokeilla nyt
Kevään 2016 trendikkäin asukokonaisuus syntyy pilkistävästä ihosta, vaaleasta denimistä ja kirkkaammista väreistä. Minkä tyylin valitset?
Julkaistu: 14.4.2016

Selena Gomezin farkkujen pituus on juuri oikea: nilkat jäävät paljaiksi.

1. Raikkaat klassikkot

Valkoinen t-paita ja farkut ovat klassikkoyhdistelmä, joka toimii aina. Leikkaa vanhojen farkkujen lahkeista pari senttiä ja anna nilkkojen nauttia kevättuulesta. Selena Gomezin kenkävalinta ovat korkkarit, mutta arkena asuun sopivat mainiosti tennarit tai ballerinat. Lämmikkeeksi sopii ajaton trenssi.

2. Kokopastelli

Musta ja harmaa ovat monen turvavärejä, mutta päivän pidetessä alkavat pehmeämmät sävyt näyttää raikkaammilta. Rohkea pukeutuu päästä varpaisiin vaaleisiin sävyihin Gigi Hadidin tavoin. Pitkä bombertakki, cropattu paita ja urheilulliset housut pitävät rentona keskellä kevätkiireitä. Kokonaisuuden viimeistelevät vaaleat tennarit ja värimääilmaan sopivat arskat.

3. Olkapäät esiin

Menneen talven pölyt karistetaan keveillä off the shoulder -yläosilla. Olkapäät paljastava paita vaatii olkaimettomat rintsikat, mutta alaosalle ollaan armollisempia: sekä hame että housut kelpuutetaan kaveriksi. Esimerkiksi Kendall Jennerin vaaleansininen valinta on suloinen pari rouheammille, revityille farkuille. Asusteeksi käy ajankohtainen choker-kaulakoru.

4. Sporttinen kaupunkilook

Paljas asvaltti houkuttelee lenkkipolulle, mutta treenivaatteissa voi kulkea myös kaupungilla. Yksi kivoimmista kevättakeista on kirjava bomber, joka sopii sekä t-paitojen että mekkojen pariksi. Nappaa asustevinkit näyttelijä Ashley Bensonin rennosta street-tyylistä: ketjuhihnainen pikkulaukku ja peiliaurinkolasit tuovat kokonaisuuteen sopivasti säihkettä.

5. Kirkkaat karkkivärit

A-linjainen hame, värikkäämpi satiinibomber, choker ja matalakorkoiset avokkaat - siinäpä kevään houkuttelevin kombo. Bloggaaja Chiara Ferragni näyttää, ettei väreissä kannata säästellä. Keltainen, oranssi ja sininen (ja moni muu väri) mahtuvat aivan hyvin samaan asuun.

Lue myös:

Kommentoi »