Demi

Viisi syytä rakastaa Paloma Faithia

Viisi syytä rakastaa Paloma Faithia
Demi tykkää: Värikäs Paloma piristää musiikillaan, tyylillään ja persoonallaan.
Julkaistu: 25.2.2014

Kuka: Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Paloma Faith, 32, on kotoisin Lontoon Hackneysta. Hän julkaisee maaliskuussa kolmannen albuminsa. Hänen ensimmäinen levynsä Do You Want the Truth or Something Beautiful? ilmestyi vuonna 2009. Nykytanssia ja teatteriohjausta opiskellut Paloma on myös näytellyt televisiossa ja elokuvissa.

Dramaattinen mutta ihanan mutkaton Paloma voittaa puolelleen näistä syistä.

1. Hänen musiikkinsa ei polje paikallaan.

Paloma on tunnettu balladeista, kuten Fall To Grace -levyn Just Be tai Do You Want the Truth or Something Beautiful? -albumin hitti New York. Laulaja on kyennyt uudistumaan pian ilmestyvällä kolmannella levyllä, jolla retroilua ja rakkaustarinoita maustaa viileän menevä klubimeininki. Uutta tyyliä kuvaa hyvin muusikko-tuottaja Pharrel Williamsin tuottama Cant Rely On You, jonka video on näyttävyydessään taattua Palomaa.

2. Hänen tyylinsä pysäyttää.

Paloma on vakiovieras muotinäytöksissä. Hän poseeraa niin seurapiireissä kuin kadullakin mielikuvituksellisesti mutta elegantisti pukeutuneena. Hänen asunsa, hiuksensa ja meikkinsä henkivät menneitä vuosikymmeniä, ja laulajan idoli onkin näyttelijälegenda Marilyn Monroe. Persoonallinen tyyli ulottuu myös Paloman levynkansiin, jotka ovat laulajan näköistä taidetta.

3. Hän välittää maapallosta ja ihmisistä.

Feministinä, luonnonsuojelijana ja ihmisoikeuksien puolustajana tunnettu Paloma haluaa käyttää julkisuuttaan hyvään tarkoitukseen. Hän jakaa mielellään yhteiskunnallisia mietteitään ja on muun muassa tehnyt yhteistyötä ympäristöjärjestö Greenpeacen kanssa, vieraillut hyväntekeväisyysjärjestö Oxfamin kanssa Hondurasissa kampanjoimassa naisten kohtaamaa väkivaltaa vastaan ja puolustanut homojen oikeutta mennä naimisiin.

4. Hänen värikäs persoonansa valloittaa.

Paloman luonnetta kuvaa, että hän on ollut burleskitanssija ja taikurin avustaja. Sinkkuna oleva laulaja kertoo Daily Mirrorin haastattelussa pitävänsä tyypeistä, joilla on musta huumorintaju ja jotka eivät ota itseään liian vakavasti. Hulluttelija rakastaa paitsi näyttäviä asuja myös esiintymistä, joten hänen keikkansa ovat mieleenpainuvia.

5. Hän on ihmisläheinen someguru.

Paloma päivittää aktiivisesti sosiaalista mediaa. Facebookissa ja Twitterissä välittyy kuva työtään rakastavasta, sarkastisesta ja maanläheisen mukavasta tähdestä. "Anteeksi Twitter, mutta minulla on intohimoinen rakkaussuhde Instagramin kanssa", Paloma twiittasi hiljattain. Esteetikon upeita värejä ja hauskoja fiiliksiä pursuavaa Instagram-tiliä kannattaakin seurata.

Paloma Faithin kolmas albumi A Perfect Contradiction ilmestyy 10. maaliskuuta. Lue levyn arvio huhtikuun Demistä!

Kommentoi »