Demi

Viisi syytä ihastua Dylan O'Brieniin

Viisi syytä ihastua Dylan O'Brieniin
Demi tapasi: Dylan O'Brien on yksi tämän hetken kuumimpia nousevia tähtiä Hollywoodissa. Lue, miksi hän on myös ihana tyyppi – ja katso teini-ikäisen Dylanin YouTube-videoita.
Julkaistu: 17.6.2014

Teen Wolf -sarjan ja tulevan Labyrintti-elokuvan tähti Dylan OBrien, 22, on listattu monessa yhteydessä Hollywoodin kiinnostavimpien nuorten näyttelijöiden joukkoon. Demi tapasi rennon Dylanin Lontoossa – ja ihastui. Kerromme viisi syytä, miksi.

1. Hän on lahjakas mutta vaatimaton.

Vaikka Dylan niittää mainetta, hän käyttäytyy nöyrästi ja sydämellisesti. Kaikki näyttelijän kanssa työskennelleet ylistävät hänen ahkeruuttaan ja rohkeuttaan. Vastanäyttelijä Kaya Scodelario sanoo, että vaikeinta Labyrintin kuvauksissa olivat fyysisesti rankat kohtaukset ja etenkin urheilullisen Dylanin perässä pysyminen. Muutkin kehuvat hänen juoksijan lahjojaan. Dylan taas kuittaa, että on "outo juoksija ja tohelo".

5. Hän ponnisti Hollywoodiin YouTubesta.

Dylanin lempipuuha teini-ikäisenä oli kuvata hauskoja videoita ja ladata niitä YouTubeen. Dylanin nykyinen manageri näki videot aikoinaan ja kiinnostui nuoresta lahjakkuudesta. Niin Dylan pääsi Teen Wolfin koekuvauksiin ja nappasi roolin. Videoilla nuori Dylan ei ottanut itseään turhan vakavasti.

Katso myös teini-ikäisen Dylanin ohjeet YouTube-videon tekemiseen vuonna 2009.

3. Hän on hyvällä asialla.

Dylan ja niin ikään Labyrintissä näyttelevä Will Poulter ovat kiusaamisen vastaisen kampanjan lähettiläitä.

4. Hän arvostaa faneja.

Dylan haluaisi välillä käydä ruokakaupassa ilman, että hänet tunnistetaan, mutta jaksaa silti olla mukava omistautuneelle fanijoukolleen. "Te olette parhaita", hän twiittaa tai käyttää hashtagia #myfansarethecoolest. Labyrintti-elokuvan pääosan vuoksi Dylan tulee varmasti saamaan rutkasti lisää faneja. Heidän joukkonsa on kuitenkin jo pelkän Teen Wolfin ansioista suuri.

5. Hän on oikeasti kiva tyyppi.

Dylan kaveeraa oikeasti näyttelijäkollegoidensa kanssa. Labyrintti-elokuvan näyttelijät pitävät yhteyttä Twitterissä, Instagramissa ja WhatsAppissa. He tapaavat toisiaan aina, kun ovat samassa maassa. Muut näyttelijät kehuivat Dylania kilvan Demille. Heidän mukaansa Dylan on se tyyppi, jonka kanssa on hauskaa viettää aikaa ja joka pitää porukan kasassa.

Kuka Dylan OBrien?

  • 22-vuotias näyttelijä esittää Stilesia MTV:n hittisarjassa Teen Wolf. Hänet nähdään myös pääosassa syyskuussa 2014 ensi-iltansa saavassa Labyrintti-elokuvassa, joka perustuu James Dashnerin huippumenestyneen kirjatrilogian ensimmäiseen The Maze Runner -romaaniin (2009).
  • Dylan kasvoi Yhdysvalloissa New Jerseyn lähellä mutta muutti teini-ikäisenä elokuva-alalla olevan perheensä kanssa Kaliforniaan.
  • Hän aloitti uransa lataamalla teini-ikäisenä hauskoja videoita YouTube-kanavalleen.
Kommentoi »