Demi

Viisi paikkaa, joissa tapaat tulevan kultasi

Viisi paikkaa, joissa tapaat tulevan kultasi
Poikia voi bongailla siellä, missä tapahtuu. Näin teet aloitteen rannalla tai kentällä.
Julkaistu: 10.7.2015
Brasilialainen jalkapalloilija Neymar viihtyy stadionilla ja pukkarissa.
1 URHEILU- JA NURMIKENTÄT ovat varmoja paikkoja löytää poikia kesäisin. Poikien lähestyminen helpottuu, jos itsekin pelaa, skeittaa tai heittelee frisbeetä. Treenaava tyttöporukka herättää poikien kiinnostuksen, joten haastakaa pojat pelaamaan. Myös eri lajien kurssit ovat hyvä tilaisuus tutustua poikiin.
2 RANNAT KUHISEVAT AKTIIVISIA poikia. Useimmat pojat eivät lähde sinne vain makoilemaan eivätkä ymmärrä tyttöjä, jotka tekevät niin. Rannalla poikiin vetoaa iloisuus ja reippaus. Lähde mukaan rantapeleihin tai osoita ainakin silmiin katsomalla, että sinua voi lähestyä. Esimerkiksi kuulokkeet korvilla ovat pojille kuin älä häiritse -kyltti ovessa.
3 PUISTOT JA POIKAPORUKAT kuuluvat yhteen. Tarjoa pojille mahdollisuuksia keksiä sinulle sanottavaa. Ota mukaan vaikka lemmikki tai kirja, jota sinusta kiinnostunut poika voi kommentoida. Myös mikä tahansa peli mölkystä pokeriin on hyvä syy pyytää poikia liittymään seuraan.
4 FESTARIT OVAT TÄYNNÄ poikia valmiina ihastumaan. Musiikki rentouttaa tunnelmaa, ja keikalla on helppo löytää yhteisiä puheenaiheita. Keskustelun voi aloittaa vaikka vieressä hyppivän pojan bändipaidasta tai yhtyeen biiseistä. Voit myös pyytää poikaa ottamaan kuvan sinusta ja kaveristasi.
5 KESÄTÖISSÄ ON SÄPINÄÄ. Koska kesällä ei tarvitse stressata opiskelusta, pojat ovat avoimia uusille tuttavuuksille. Lyöttäydy työkaverin seuraan lounaalla tai kotimatkalla. Hakua ei toki tarvitse rajata vain omalle työpaikalle! Pyydä urheilukaupan poikaa suosittelemaan sinulle lenkkareita ja kysele samalla huolettomasti tämän harrastuksista. Tai pyydä kahvilan kesätyöntekijää treffeille. Voit olla varma, että hän on salaa haaveillut jonkun tekevän niin.

Lisää vinkkejä

Kommentoi »