Demi

Viisi mahtavaa vinkkiä – näin pelastat tylsän mökkijuhannuksen

Viisi mahtavaa vinkkiä – näin pelastat tylsän mökkijuhannuksen
Joudutko viettämään juhannuksesi perheesi tai sukulaistesi kanssa mökillä? Näillä hauskoilla ideoilla saat aikasi kulumaan.
Julkaistu: 23.6.2016

 

1. Haasta sisaruksesi tai serkkusi YouTube-haasteeseen

Tubettajat tekevät paljon hauskoja haasteita. Esimerkiksi  Whisper Challenge on uusi versio rikkinäinen puhelin-leikistä. Laita kuulokkeet korville, musiikki soimaan ja yritä lukea lause seuralaisesi huulilta. Mallia näyttävät Zoella ja PointlessBlogin Alfie Deyes ystävineen.
Toinen hauska haaste on 7 Second Challenge, jossa määräätte toisianne tekemään eri asioita seitsemässä sekunnissa. Jos teiltä uupuu ideoita, ladatkaa 7 Second Challenge-app. Sen saa Android-puhelimille ja iPhonelle. Lisää hauskoja YouTube-haasteita löydät täältä!

2. Kaivele kaappeja

Mökin kaappeihin ja ullakoille on voinut jäädä vaikka minkälaisia aarteita. Naureskele vanhojen lehtien jutuille ja kysy, saatko pitää upeat vaatelöydöt itselläsi.

3. Etsi tanssilava

Selvitä esimerkiksi Tanssi.net-sivustolta, onko mökkipaikkasi lähellä tanssilavaa ja onko siellä juhannustansseja. Paikalta saattaa juhannuksena löytää paikallisia nuoria tai muita mökkiläisiä.Opettele vielä tanssilavan etiketti, niin saatat päästä pyörähtelemään jonkun söpöläisen kanssa.

4. Rentoudu saunassa

Juhannussaunassa on hyvä tilaisuus helliä itseään. Laita hiuksiisi tehonaamio tai ihana kookosnaamio. Rentouttavan DIY-naamion kasvoille saat aikaan keittiön kaapista löytyvistä aineista. 

5. Tenttaa sukulaisia

Usko pois, sukulaistesikin elämästä voi löytyä mielenkiintoisia tarinoita, jos osaat kysellä oikeita kysymyksiä. Voit aloittaa tiedustelemalla, millaista juhannuksen vietto oli heidän nuoruudessaan. Kuka joutui kommelluksiin? Mitä syötiin? Kuka valvoi aina pisimpään?

+1 Jos mikään muu ei toimi, hautaudu lukemaan Demin novelleja

Kiinnostaisiko tarina ulkopuolisuudesta tai seikkailu fantasiamaailmassa? Lisää demittäjien omia tarinoita löydät Novellit-keskustelualueelta.

Lue myös:

Kommentoi »