Demi

Viisi mahtavaa pelaajatyttöä, jotka haastavat PewDiePien

Viisi mahtavaa pelaajatyttöä, jotka haastavat PewDiePien
YouTuben pelaajatytöt ovat suositumpia kuin koskaan. Nämä tytöt tekevät viihdyttäviä videoita pelaamisestaan ja vähät välittävät vihaajista.
Julkaistu: 11.7.2016

1. Sssniperwolf

Suloinen Lia eli Sssniperwolf pelaa paljon ampumapelejä, kuten Call of Dutya ja Black Ops 3:a, ja juttelee samalla kuulumisiaan. Lia harrastaa myös cosplayta, eli pukeutuu lempihahmoikseen, ja esittelee asujaan kanavallaan. Monien tyttöpelaajien tapaan Lia saa paljon vihakommentteja, mutta hän on keksinyt nerokkaan tavan vastata niihin. Hän lukee typerimmät kommentit videollaan ääneen ja naureskelee niille. 

2. PressHeartToContinue

Pelaamisen lisäksi PressHeartToContinue-kanavalla vlogaava Dodger kertoo videoillaan pelimaailman uutisia joka sunnuntai. Animea ja mangaa rakastava Dodger pelaa tarinallisempia pelejä, kuten Undertalea, Hustle Catia ja Stories: The Path of Destiniesia.

3. Vixella

Vixella eli Sasha on yksi YouTuben mielenkiintoisimmista The Sims 4 -haasteiden pelaajista. The Sims -haasteissa pelataan tiettyjen sääntöjen puitteissa, jotka tekevät pelaamisesta vaikeampaa mutta hauskempaa. Sashan kanavalta löydät ihanan muun muassa ihanan Disney-prinsessa-haasteen, jännittävän Koditon teini -haasteen ja haasteen, jossa samalle tontille pitää tehdä 100 Sim-vauvaa. Huh!

4. Aphmau

Aphmau eli Jess on löytänyt omaperäisen tavan pelata Minecraftia: hän kertoo pelin avulla söpöjä tarinoita! Tarinoissa seikkailevat villit päiväkotilapset, päättäväiset asianajajat ja persoonallinen ystäväporukka. Aphmaun ääninäyttelee suurimman osan hauskoista hahmoista itse, ja tarinoiden kulissit on rakennettu upeasti.

5. iHasCupquake

Lähes viidellä miljoonalla tilaajallaan iHasCupquake eli Tiffany on yksi seuratuimmista naispelaajista YouTubessa. Tiffany pelaa poikkeuksellisen monenlaisia pelejä. Hän tekee rakennushaasteita Minecraftissa ystäviensä kanssa ja kisaa avioimiestään vastaan esimerkiksi tanssipeleissä. Tiffany pelaa myös kauhupelejä. Videoiden katsomisesta tekee hauskaa hänen dramaattiset reaktionsa pelottaviin tilanteisiin. 

Lue lisää tubettajista Tube-fanilehdestä, joka ilmestyy 2. elokuuta! Lehdestä löydät tämän hetken kuumimmat kotimaiset ja ulkomaalaiset YouTube-tähdet, kiinnostavimmat videot, parhaat tubevinkit ja hauskimmat tehtävät. Nappaa omasi elokuussa lehtihyllystä!

Lue myös: 

Kommentoi »