Demi

Viikon paras uutinen! Nina Dobrev palaa Vampyyripäiväkirjoihin

Viikon paras uutinen! Nina Dobrev palaa Vampyyripäiväkirjoihin
Nyyh, Vampyyripäiväkirjat-sarja päättyy pian! Menetys on kuitenkin helpompi kestää, kun näemme pian taas suosikkihahmomme.
Julkaistu: 27.1.2017

Nina Dobrev edusti hiljattain juuri ilmestyneen xXx: Return of Xander Cage -toimintaleffansa ensi-illassa.

Näyttelijä Nina Dobrev, 28, jätti supersuositun Vampyyripäiväkirjat-sarjan vuonna 2015. Fanit saivat torstaina kuulla ilouutisen, kun Elena Gilbertiä näytellyt Nina kertoi palaavaansa sarjaan sen viimeisellä tuotantokaudella, joka on nyt käynnissä.

Tähti julkisti asian Instagram-tilillään. Ninan kuvassa on sarjan viimeisen jakson käsikirjoitus. Kuvasta selviää, että viimeisen jakson nimi on I Was Feeling Epic

”Tiedän, että on torstai, mutta tämä ei silti ole TBT (throwback thursday -kuva) #BackOnSet #TVDForever”, Nina kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kuva, jonka Nina Dobrev (@ninadobrev) julkaisi

26. 01ta 2017 klo 9.19 PST

Moni näyttäisi olevan uutisesta yhtä innoissaan kuin me, sillä kuva on kerännyt alle päivässä reilusti yli 1,5 miljoonaa tykkäystä.

Ninan paluusta sarjaan sen viimeisellä eli kahdeksannella kaudella on spekuloitu jo aiemminkin, ja tekijät ovat antaneet huhuille siivet.

”Nina on aina sanonut, että jos finaalijaksossa on jotain hänelle, niin hän palaa sitä varten. Haluan nähdä hahmoni sarjan lopussa, joten en malta odottaa, että pääsen takaisin ja pistämään hänet taas yöpuulle, hän kertoi lähtiessään”, sarjan vastaava tuottaja Julie Plec kertoi Entertainment Weeklyn haastattelussa vuonna 2015.

(Gif)

Yhdysvalloissa finaalijakso nähdään 10. maaliskuuta. Suomessa kahdeksatta kautta esitetään parhaillaan Subilla.

Kommentoi »