Demi

Vappu tulee! Järjestä kevään parhaimmat bileet

Vappu tulee! Järjestä kevään parhaimmat bileet
Mitä tehdä vappuna? Näillä vinkeillä saat aikaan vappujuhlat, joissa tunnelma nousee kattoon.
Julkaistu: 29.4.2015
1. Kutsu bileisiin yhdestä kolmeen puolituttua, joihin haluaisit tutustua paremmin – eli kutsu ihastuksesi paikalle! Uudet naamat tuovat jännitystä ja puhuttavaa bileisiin. Sen sijaan kahden erillisen kaveripiirin yhdistäminen voi olla hankalaa, kun porukat vain puhuvat keskenään. Sitä paitsi sinun saattaa olla vaikeaa olla samaan aikaan ”koulu-minäsi” ja ”harrastus-minäsi”.
2. Oma huone on hauska stailata vähän tavallista hienommaksi: ”Hups, jätin vahingossa yöpöydälle nämä katu-uskottavat ulkomaiset skeittilehdet tai Anna Kareninan.” Muista piilottaa päiväkirja ja kirjautua ulos Facebookista! Vappuna koristelussa saa olla erityistä väriä ja leikittelyä.
3. Yhdessä kokkaaminen voi olla ohjelmanumero. Etenkin jos ensimmäisinä saapuu tyyppejä, joita et niin hyvin tunne, voi yhdessä puuhailu rentouttaa tunnelman. Tehkää pitsaa tai kasatkaa vaikka hodareita.
4. Seuraleikit saavat ihmiset rentoutumaan, ja niissä voi paljastua kutkuttavia asioita kavereista tai ihastuksesta. Esimerkiksi ”Mä en oo koskaan” -leikissä jokainen kertoo vuoron perään asian, jota ei ole koskaan tehnyt. Jos keksii asian, mitä kaikki muut ovat tehneet mutta itse ei, saa pisteen. ”En ole koskaan ihastunut kehenkään meidän koulussa.”
5. Tee kaksi soittolistaa. Kokoa ensimmäiseen iloista muttei kovin riehakasta musiikkia alkuillaksi. Kerää toiseen eeppinen hittikimara, jota kuunnellessa on pakko hyökätä tanssilattialle ja hoilottaa mukana.
6. Älä kutsu rähisijöitä. Jos esimerkiksi jollakulla pariskunnalla on tapana kiukutella juhlissa, voit hienovaraisesti pyytää heitä käyttäytymään jo etukäteen. Jätä ördääjät kokonaan kutsumatta.

 

Lue lisää

Kommentoi »