Demi

Valmistaudu pikkujouluihin

Valmistaudu pikkujouluihin
Joulukalenteri: Näillä vinkeillä loihdit ihanan pikkujoulumeikin ja illan kauneimman kampauksen.
Julkaistu: 12.12.2014

Aloita hemmottelulla

Valmistaudu pikkujouluihin hemmottelemalla kroppaa päästä varpaisiin. Pehmennä ensin tukka kosteuttavalla hiusnaamiolla. Kaivele sitten keittönkaapeista ainekset juuri sinun ihotyypillesi sopivaan kasvonaamioon ja hoida huulet pehmeiksi. Tee lopuksi perusteellinen kynsihoito ennen lakkausta.

Taiteile juhlameikki

Keskity pikkujoulumeikissä erityisesti silmiin. Ripsiin saat kunnolla tuuheutta, kun käytät oikeaa levitystekniikkaa. Piirrä kauniit rajaukset, jotka kestävät koko illan. Kokeilunhaluisen kannattaa testata rajuja sumusilmiä. Keskellä talveakin voi leikitellä keväisillä väreillä

Koristele kynnet

Hauskat jouluiset pallokynnet syntyvät helposti, kun käytät apuna vaikkapa hammastikkua. Dramaattinen marmorilakkaus kerää varmasti katseita. Helpoimmalla pääset, kun hankit kynsitarroja ja muita koristeita, jotka voi liimata lakan päälle.

Pyöräytä upea kampaus

Näyttävä lettikruunu sopii upeasti pikkujoulukauteen. Glamouria hiuksiin tuovat Hollywood-laineet, jotka syntyvät parhaiten laineraudalla. Jos sinulla on kiire, kurkkaa nopeat kampausvideot ja olet lähtövalmis muutamassa minuutissa!

Kommentoi »