Demi

Vaatteet kaupaksi netissä

Vaatteet kaupaksi netissä
Nettihuutokauppa: Haluatko ansaita rahaa myymällä tavaroita ja vaatteita netissä? Näiden vinkkien avulla saat tuotteet kaupaksi ja parannat myyntiä.
Julkaistu: 13.5.2014

Toukokuu on parasta aikaa siivota kaapit ja myydä turhat vaatteet ja tavarat pois nettihuutokaupassa tai kirpputorilla. Nämä vinkit vauhdittavat myyntiäsi:

1. Ota tuotteesta selkeä kuva. Jos myyt vintiltä lipaston, puhdista se ja ota kuva olohuoneessa. Huolehdi, että huoneessa on tarpeeksi valoa, varsinkin luonnonvaloa. Voit myös stailata tuotteen: aseta lipaston päälle kukkamaljakko. Varmista kuitenkin, että kuva antaa totuudenmukaisen käsityksen tuotteesta. Vaikka ilmoitukseen tulisi vain yksi kuva, ota kuvaustilanteessa kuvia eri puolilta tuotetta, sillä mahdolliset ostajat pyytävät usein lisäkuvia.

2. Kuvaile kohdetta yksityiskohtaisesti ja rehellisesti. Kirjoita myös otsikkoon tarkat tiedot tuotteesta ja sen kunnosta. ”Hyväkuntoiset, tummansiniset Dr. Denimin farkut kokoa 29/32” on paljon parempi kuin pelkkä ”Kivat farkut”. Vastaa myös mahdollisten ostajien kysymyksiin pikaisesti ja rehellisesti.

3. Useimmille tavaroille sopiva myyntiaika on 14 päivää. Kun laitat kohteen myyntiin, kiinnitä huomiota siihen, mihin kellonaikaan huuto päättyy. Paras huudon päättymisaika on sunnuntain alkuilta, koska silloin ostajilla on yleensä aikaa olla tietokoneella.

Juttu on julkaistu aiemmin Demin numerossa 5/2011.

Poimi myyntivinkkejä ja kerro mielipiteesi sopivasta hinnoittelusta keskustelussa

Kommentoi »